Tomio Okamura do politiky a parlamentu patří!

pepino08

#101 Re:

2014-08-15 14:07

#8: -  

 PROBLÉM VŠAK JE ŽE BULVÁR A TISK VŠE CO TOMIO PROHLAŠUJE A CHCE PROVÉST PŘEKRUCUJE A HÁZÍ NA TOMIA ŠPÍNU. KDYŽ ŠPÍNU HODÍ TOMIO NA NĚKOHO JINÉHO JAKO OBRANU TAK SE TO STEJNĚ OBRÁTÍ PROTI NĚMU A ŽE JE PŘED VOLBAMI A HRAJE ŠPINAVOU HRU. JE TO HNUS, AŤ UDĚLÁ CO UDĚLÁ NECHÁPAVÍ A LŽÍM VĚŘÍCÍ ČESKÝ NÁROD BUDE TOMIA VŽDY PRANÝŘOVAT. ALE ŽE BABIŠ, SOBOTKA, KALOUSEK, KNÍŽE A DALŠÍ LŽOU JEŠTĚ VÍC NIKOHO NEZAJÍMÁ A STÁLE JE BUDOU PODPOROVAT. HANBA TAKTO MYSLÍCÍMU ČEKÉMU NÁRODU!!!!!

pravdaboli

#102 okamurka?

2014-08-15 14:32

Okamurka je naprosto zvrácený, pokřivený člověk, lstivý jak had a zároveň tupý jak ovce, které se za něj v této petici staví. Podporují ho ti méně inteligentní jedinci vycházející samozřejmě ze sociálně nejslabších vrstev. Co byste čekali, že uklízečka bude mít mozkovou kapacitu k tomu, aby odhalila (byť dětsky naivní) Okamurkovy manipulativní veletoče? Samozřejmě, že ne, prostě mu to žerou. Myslet totiž tyhle lidi bolí.

 

Hloupí jste byli, hloupí jste teď, hloupí budete a vaše děti budou stejně tupé jako vy a při bezduchém přepínání kanálů na televizi si budou myslet, jak na to vyzráli, ale přitom si neuvědomují, že dálkový ovladač nedrží oni, ale má ho v ruce ten bizarní asiat.

 

Hlavně se nemnožte dámy a pánové! Uděláte tím lidstvu obrovskou laskavost.

Abé

#103 Re: Re: Trestní oznámení na Šimona Hellera

2014-08-15 16:52

#6: šárka vokáčová - Re: Trestní oznámení na Šimona Hellera 

 Paní Vokáčová nevím kde bych měl podepsat tr.oznámení na Š Hellera. Děkuju


Nepřihlášený uživatel

#104

2014-08-16 13:50

Tokio Okamura do parlamentu určitě patří.

Nepřihlášený uživatel

#105

2014-08-16 18:39

100% patří

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-08-17 17:04


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-08-17 17:11


šárka vokáčová
Autor této petice

#108 Re: Re: Re: Trestní oznámení na Šimona Hellera

2014-08-17 17:13

#103: Abé - Re: Re: Trestní oznámení na Šimona Hellera 

 trestní oznámení na pana Hellera podáme , pokud skutečně dojde k soudu, proto vznikla tato petice, abychom jí mohli trestní oznámení podložit a tím pana Okamuru podpořit.

 

šárka vokáčová
Autor této petice

#109 Re: okamurka?

2014-08-17 17:14

#102: pravdaboli - okamurka? 

  Ještě, že existují jedinci na takové úrovni jako Vy, jinak bychom vůbec netušili, že jsme hlupáci, když nehodláme strkat hlavu do písku.....Jsem moc ráda, že Vás lidstvo má, jen víc takových tvorů, hned nám bude lépe.......


Nepřihlášený uživatel

#110

2014-08-17 18:22

Souhlasím s touto peticí.Pan Tomio Okamura si nezaslouží takové pomluvy a do parlamentu patří.
Missisna

#111 Re:

2014-08-18 19:04

#19: -  

 Tomia Okamury se zbavili před volbou prezidenta, dobře věděli, proč se ho bojí. Je to jeden z mála politiků, který si své peníze vydělal poctivě a nemá tudíž potřebu krást, podvádět a nechat se korumpovat, jako mnoho jeho politických odpůrců. Věřím mu.


Nepřihlášený uživatel

#112

2014-08-25 17:44

Vazim si poctive prace pana Okamury a preji mu stale plno energie a trpelivosti!!Verim,ze ovcane teto zeme konecne budou volit takove lidi,kterym na nas,obycejnych lidech opravdu zalezi!!Vice takovych Okamuru a bude konecne nastolena spravedlnost a zivotni uroven zvysena na dustojnou mez!!

Nepřihlášený uživatel

#113

2014-08-28 11:33

okamura patri tak maximalne do prdele


Nepřihlášený uživatel

#114 Re: Re:

2014-09-03 12:59

#111: Missisna - Re:  

 ze prej vydelal poctive :D

šárka vokáčová
Autor této petice

#115 Re:

2014-09-05 10:08

#113: -  

Inu, co člověk - to názor.


Nepřihlášený uživatel

#116

2014-09-05 13:04

Okamura je obyčejný populista. Často ho nachytám že má stejný názor na věc ale dělá to jen proto aby se co nejvíce dostal do přízně voličů.


Nepřihlášený uživatel

#117 Re:

2014-09-05 18:22

#14: -  

 Pan Okamura se chová tak fantasticky čestně,že když jsem mu poslal dopis ( doporučeně a to ještě s dodejkou ) do dneška po více jak půl roku neodpověděl.

 


Nepřihlášený uživatel

#118

2014-11-23 10:29

Tomio Okamura zatím co řekl, s tím se mohu ztotožnit. Jednu výhradu jsem měl ke stati v jeho knize - týkala se volby prezidentky - ženy. Myslím, že tento názor již překonal.
Chvalčovjan

#119 Re: okamurka?

2014-11-23 10:32

#102: pravdaboli - okamurka? 

 Slyšlel jsem o existenci t.zv. užitečných  idiotů. Soudě podle některých příspšvků, je jich mezi námi ještě dost.................... 


Nepřihlášený uživatel

#120

2015-04-05 13:36

Tomio, fandím Ti! Jsi jeden z mála, co se nebojí říct svůj názor a nehalí vše do diplomatické roušky politické korektnosti jako ti zbylí hadroví panáci, kteří jsou v politice jen do počtu.


Nepřihlášený uživatel

#121 Re: Tomio Okamura

2015-04-05 13:43

#88: Petr - Tomio Okamura 

 Ty jsi evidentně jedna z těch bukvic, co volí zelené a na náměstí mává duhovýma vlaječkama. Už jste se naškodili dost, kolaboranti. Děkujeme, odejděte a už se nevracejte!!


Nepřihlášený uživatel

#122 Re: Re: Tomio Okamura

2015-04-22 11:46

#121: - Re: Tomio Okamura 

 Jasně, je to bukvice jak vyšitá


Nepřihlášený uživatel

#123 Proslov Tomia Okamury ke kvótám:

2015-06-27 13:47

Postoj české vlády ke kvótám pro imigranty, které navrhuje Evropská komise, je neuvěřitelně prolhaný a pokrytecký, protože vláda tady tvrdí, že kvóty nechce, ale jejich vlastní poslanci přitom hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu PRO kvóty a na Evropské komisi si je tak de facto vynutili. Je to vládní šaráda první třídy. A zmanipulovaná média o těchto faktech mlčí.

Na problém s imigranty jsem upozorňoval již celý loňský rok, ale tehdy nebyl pro ostatní české politiky a média žhavým tématem. Naopak jsem byl osočován z rasismu. A jako obvykle se u nás začne problém řešit až když přijde, nikoliv předem.

A samozřejmě mi zapravdu nikdo z médií či ostatních politiků nedává - naopak, dneska se ti, co tvrdili, že jsem xenofob a nelegální imigrace že není žádný evropský problém, tváří jako největší bojovníci proti imigraci. U většiny politiků platí přísloví "kam vítr, tam plášť". Uvidíme, jestli voliči na tyhle přemety a lhaní skočí. Ostatně i moji bývalí kolegové poslanci Úsvitu mne přece již v lednu odkopli za to, že jsem proti imigrantům. Jenže já nemám nic proti konkrétním lidem či národům - vadí mi jen, když někdo nelegálně přichází parazitovat na evropském sociálním systému a bohatství, které tu naši předkové po staletí vytvářeli. Jak víte, moje maminka, babička, dědeček a další příbuzní pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji. Každý se narodil v nějaké zemi a měli by usilovat, aby jeho země co nejvíce vzkvétala. Uznávám, že spousty viny na válkách v arabských zemích nesou USA, ale faktem je, že jednou z prapříčin je extrémní a agresivní náboženská nesnášenlivost muslimů - i ti takzvaní umírnění se mezi sebou nenávidí a vraždí, pokud patří k jiné odnoži. I proto říkám jasně, že islám do Evropy nepatří.

Udělám maximum pro to, aby u nás islám nezakořenil, ale tato vláda mi v tom hází pouze klacky pod nohy. A největší lež je, že se muslim přizpůsobí. K tomu nikdy nikde v žádné západní demokracii uspokojivě nedošlo. Dochází naopak pouze k problémům, které přerůstají v obrovské sociální pnutí mezi původními evropskými obyvateli a muslimskými přistěhovalci.

Problém je především v současném legalizování nelegální imigrace. Bylo by ihned po problému, kdyby Evropská unie začala praktikovat nulovou toleranci nelegální migrace - v praxi to znamená každého nelegála na souši i na moři ihned poslat zpět - lodě nenechat ani přistát ke břehu. A zároveň okamžitě zrušit štědrý sociální systém vůči imigrantům, který panuje v zemích EU. V ten moment zmizí motivace do Evropy plout, protože to nebude pro nikoho ani kšeft a budou to jen vyhozené peníze. To bylo a je to, co od počátku říkám. Ale nikdo z vládní garnitury to nechce slyšet. Oni k tomu dojdou i ostatní, ale bude to trvat a do té doby přibyde v Evropě pár milionu muslimů, mladých negramotných mužů, kteří umí pouze střílet z kalašnikova, někoho znásilnit a případně odpálit bombu.

Všechny ilegální imigranty je potřeba neprodleně vystěhovat zpět do domovských zemí. Jiné řešení neexistuje. Pokud tady zůstanou, zaděláváme si na další problém - sociální i ekonomický.

Jedinou výjimkou jsou skuteční a ze všech úhlů prokazatelní političtí uprchlíci - jako je například světoznámý spisovatel Salman Rushdie, kterému muslimové vyhrožovali smrtí a ájatolláh Chomejní, nejvyšší vůdce Íránu, vydal fatvu, ve které Rushdieho odsoudil k smrti. Ale aby nám tady v Evropě kázali imámové nenávist proti nám, kteří je tu živíme - to je nonsens.

Děkuji za pozornost a také děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil. Přeji ať se Vám ve všem daří a jestli s mými názory souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům.


Nepřihlášený uživatel

#124 Okamura o uprchlících v Itálii:

2015-06-27 13:59

V Itálii mají novou zločinnou činnost imigrantů - zabírají obydlené domy. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, převážně vícebytových, a obsazují je. Jde přitom jak o komunální budovy, které byly postaveny pro nemajetné Italy, tak o soukromý majetek. V televizi jsou opakovaně zveřejňovány rozhovory reportérů s očitými svědky, kteří stojí zoufale na ulici před svým domem, v němž se současně v několika bytech zabarikádovala spousta černých Afričanů nebo Rumunů nebo cikánů. Ti nájemníci byli v práci nebo nakupovat, vyzvednout děti ze školy atd. V jejich nepřítomnosti, která je těmito azylanty předem přesně vyšpehována, se pak tito azylanti vlámou do bytů a zabarikádují se v nich. Místní policie už to nezvládá. Azylanti se navíc brání takto: vyhrožují, že se zabijí skokem z okna.

To si vláda nepřeje a bojí se toho. Mnoha takto vydíraným občanům zbývá pouze nastěhovat se k příbuzným nebo k přátelům a svého majetku se vzdát.

Tento vývoj je velmi dramatický, a proto právě také v Milánu mnoho azylantů strkají se zaplacenou jízdenkou do vlaků jedoucích do Německa. Hrozí nám poměry, které dnes ještě neumíme ani vytušit. Tito lidé přišli bez osobních dokladů, bez závazků a nemají co ztratit. Vezmou si, co chtějí, a nikdo už je nezastaví.

Říkám jasné NE imigrantům do EU a říkám také jasné NE návrhu na volební právo Afričanů, Arabů či Číňanů žijících v ČR. Tento neuvěřitelný návrh předložila minulý týden vláda do Sněmovny ve jménu EU. Návrh nově zakotvuje právo cizinců z třetích zemí žijících na území ČR, aby měli u nás volební právo. Pro cizince, kteří nemají české občanství!!!

Podobný návrh již vloni za tuto vládu navrhl ministr Dienstbier. Je vidět, že tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL hledá hlasy opravdu všude a je jí úplně jedno budoucnost naší republiky. Naštěstí se to zatím nepodařilo prosadit. Tyto návrhy jsou otřesné zvláště v této době, kdy se do Evropy hrne statisíce ilegálních imigrantů, zatímco se u nás sbírají plastová víčka na nemocné děti a senioři mají tak špatné sociální zabezpečení, že z důchodu nedokáží vyžít. A my si sem ještě budeme zvát ilegální imigranty?

Čeští europoslanci dokonce minulý měsíc hlasovali v Evropském parlamentu PRO zavedení povinných kvót pro ilegální imigranty do ČR. PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD, KDU-ČSL a všichni europoslanci TOP09. Ani komunisti neměli odvahu hlasovat proti kvótám, takže se pouze při hlasování zdrželi. Neuvěřitelné jednání.

Nenechte se proto ošálit šarádou premiéra Sobotky, který teď najednou za vládu tvrdí, že je proti kvótám, teď když vidí odpor veřejnosti, přestože jeho poslanci pro kvóty ještě v dubnu přímo hlasovali a zradili tak občany ČR. Nic se již nezmění na faktu, že díky hlasům výše uvedených poslanců již nevratně EU kvóty přijme. Dříve nebo později. To je katastrofa. Jak může někdo legalizovat ilegální jednání ilegálních imigrantů? A jen připomínám, že česká vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL letos v zimě již odsouhlasila přijetí prvních 70 muslimských imigrantů do ČR. Takže toto je již pokračování jejich zcela nepřijatelného chování. Nezapomeňte na to u příštích voleb. Prosím Vás o veřejnou podporu. My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Vás nezradíme.

Jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, jinak se o těchto návrzích lidé nedozví, protože média o tomto jednání vládní garnitury dostatečně neinformují.

 

Zločinná činnost imigrantů v Itálii

 


Nepřihlášený uživatel

#125

2016-01-08 09:11

Vážený pan Okamura je především vlastenec a proto já Miloš Dostál a má rodina , moji přátelé jej budeme podporovat.)))