Skvělé Česko pro lidi

My, lidé žijící v České republice:

I. Ctíme a chráníme svobodný, sekulární a demokratický stát.

II. Respektujeme druhé lidi a prosazujeme odpovědnost, dodržování ústavy a práva pro každého bez rozdílu.

III. Odmítáme totalitní ideologie jako je fašismus, komunismus či právo šaría a požadujeme jejich okamžité postavení mimo zákon.

IV. Požadujeme výraznou decentralizaci moci ve státě a zvýšení kompetencí a rozpočtů pro regiony, města a obce. Je třeba omezit centralizovanou moc pod kontrolou oligarchů.

V. Žádáme volené zástupce, aby prioritně pracovali na zvýšení srozumitelnosti právního systému, zjednodušení zákonů a vyhlášek tak, aby byly reálně vymahatelné, srozumitelné a fungovala v Česku rovná spravedlnost pro všechny.

VI. Uvědomujeme si význam vzdělání. Víme, že největším nepřítelem padouchů je nezávislý myslící svobodný člověk s plnou peněženkou. Proto považujeme za klíčové, aby investice do celoživotního vzdělávání a schopností lidí se neustále učit byly klíčovou prioritou vlády a českých rozpočtů. To vše včetně podpory organizací zaměřených na rozvoj jak rozumových, tak tělesných schopností mladých. Namísto dotací panských sídel a pomníků politiků chceme finance investovat primárně do našich dětí. V nich je budoucnost Česka.

VII. Věříme v sílu Člověka. Vážíme si tvůrčí práce a neustále kultivujeme slušnost.

Pro další podrobnosti, aktivní podporu, sdílení a další informace navštivte také rozcestník iniciativy #7ero
a především stránky www.rozsvitmecesko.cz

Výzva pro sjednocení sil slušných a rozumných lidí.

S přáním přívětivého dne v nádherné české kulturní krajině Mojmír Macek

Sedmero.org

Cílem je vymýšlení a realizace inovací pro skvělé Česko a spoluvytváření rozumného státu pro lidi.

Chceme rozumný stát, který ctí svobodu jednotlivce, má srozumitelné a vymahatelné právo pro všechny, chrání bezpečnost občanů, rozvíjí konkurenceschopnost populace a pečuje o kulturní krajinu pro zdravý život. Rozumní lidé se věnují tvoření, kultivaci slušnosti a vše co dělají, se snaží dělat skvěle a nejlépe jak dovedou.

Pomozte nám šířit a sdílet naše myšlenky a rozsvítit a pozitivně rozvíjet skvělé Česko. Děkujeme.

Kdo spí v demokracii, probudí se v totalitě. Pro SVOBODU člověka, NE! TOTALITĚ.

Víme, že nevíme vše a proto prosazujeme decentralizaci moci a posílení obcí. „Respektující svoboda a odpovědnost pro každého bez rozdílu.”
Sedmero.org

Ing. Mojmír Macek    Kontaktujte autora petice