Petice proti uzavření BikeParku ve Strážnici

Jak to začalo

Náš projekt Bikeparku startoval v roce 2011, kdy jsme s pár kamarády začali stavět náš vysněný park ve Strážnici. Postupně jsme začali stavět hliněné skoky (dirty), určené pouze pro kola BMX a MTB. Pozděj jsme se přesunuli na vedlejší asfaltovou plochu, kde se nachází foampit, resi skok a další překážky určené pro většinu extrémních sportů.

Co je náš cíl?

Hlavním cílem je vybudovat areál, který bude vyhovavat většině extrémních sportů - především kolům Bmx a Mtb, skateboardům, koloběžkám, bruslím atd.

Detaily

Tento projekt by jsme moc rádi uskutečnili na jižní Moravě ve městě Strážnice. Od roku 2O11 zde budujeme svépomocí jeden z větších venkovních areálů pro extrémní sporty v České Republice.

IMG_20220223_155044.jpg

Samuel Fiala    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Samuel Fiala svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.