Babiši, ruce pryč od mého životního pojištění!

tmbk-pojisteni-land.jpg

My, níže podepsaní, vyjadřujeme jasný nesouhlas s tím, aby Andrej Babiš a ministryně financí Alena Schillerová jednorázově zdanili rezervy, které pojišťovny našetřily na naše životní pojištění! Zákon o zdanění rezerv pojišťoven, který se projednává v září, je jedna velká krádež za bílého dne. Babiš už nemá kde brát, tak chce zdanit rezervy životního pojištění, které jsou v pojišťovnách našetřeny pro případ, že pojištěnci onemocní, přijdou o práci nebo zemřou.

Některé pojišťovny tak mají odvést odhadem dokonce 300 % či až 500 % čistého zisku jako jednorázovou sektorovou daň, takže poroste cena pojištění pro jednotlivce i pro firmy.
Podpisem této petice chceme zabránit poslancům, aby bylo projídano naše životní pojištění. Ještě je čas to změnit!

Dana Drahná    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Dana Drahná, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.