žádost o pomoc v řešení dopravní situace

Vážený pane primátore, vážení radní a zastupitelé hlavního města Prahy, na základě petičního zákona č. 85/1990 Sb. se na vás obracíme jako občané obce, která je a hlavně bude dotčena významnými dopravními komplikacemi a omezeními vyplývajícími z plánované rekonstrukce Barrandovského mostu. Již dnes se potýkáme s obtížemi při výjezdu z komunikace III/1043 na hlavní komunikaci vedoucí přes most Závodu míru na Zbraslavi a spojující pravý a levý břeh Vltavy. Množství automobilů, které se zde pohybují, takřka znemožňuje nájezd od Vraného nad Vltavou, a to hlavně ve špičkách. Navíc některé, byť dobře míněné snahy řidičů na hlavním směru poskytnout volný průjezd autům od Vraného, vytvářejí často nebezpečné situace, které by mohly skončit i nehodou. Protože očekáváme další nárůst provozu v souvislosti s plánovanými opravami komunikace na Barrandovském mostě, jsme přesvědčeni, že je třeba situaci řešit celkovou úpravou provozu v tomto kritickém místě. Věříme, že naši situaci pochopíte a pomůžete nám dopravní obslužnost obce řešit v rámci příprav prací na rekonstrukci Barrandovského mostu i v rámci zlepšování silničního provozu na pomezí hlavního města a Středočeského kraje.

ing. Karel Mündel    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji ing. Karel Mündel, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.