Žádost o pomoc, nebezpečí pádu stromu

Tímto žádáme a prosíme o pomoc všechny slušné lidi o podporu.

Na soukromém pozemku kde se pohybují malé děti a hendikepovaní občané se nacházejí staré  mohutné stromy, které ohrožují dům, zaparkovaná auta, veřejnou komunikaci kde jezdí autobus, sousední dům a nemovitosti. Místní OÚ v čele se starostou odmítají pomoci vydat povolení pokácet byť jeden strom, přesto že byli požádáni prostřednictvím HZS, Policie, zastupitelů vyšší Obce. Při větších větrech se zde pohybovat je skutečně o život. Došlo zde i ke zranění při pádu větví a ani to OÚ , starostu ani místostarostu nepolidštilo a tvrdě nepomohou s vydáním povolením ani jednoho stromu za rok.

Proto apelujeme na Vás všechny slušné lidi aby jste jakkoli pomohli, byť pouhým podpisem petice. Mnohokrát děkujeme za Všechny poškozené.

Podepsáním povoluji Josef, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.