Žádáme okamžitou přestavbu svinovského chodníku!!!!!

Máme toho dost!!!chodnik-svinov-ostrava201306267_denik-600.jpg

My obyvatelé města Ostravy apelujeme na ostravské zastupitele, aby akutně řešili situaci ohledně halucinogenního chodníku ze svinovského vlakového nádraží vedoucímu směrem k ostravské hromadné dopravě. Tento chodník je v poslední době předmětem diskuzí. Objevují se časté případy, kdy lidé při chůzi na tomto chodníku upadají, točí se jim hlava, nebo pociťují mírnou slabost. Je znám případ, kdy pán staršího věku upadl a poranil se. Média o tomto chodníku několikrát informovali, ale zatím však bez výsledku. Naši volení zastupitelé tento fakt absolutně ignorují. Nechceme čekat na moment, kdy dojde na tomto chodníku k fatálnímu následku v podobě smrti, nebo vážného poranění. Žádamé zastupitelé města Ostravy aby neprodleně tuto situaci řešili podobou přestavby chodníku, nebo změnou jeho vzhledu.

Jiří Juřička    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jiří Juřička, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.