Za okamžité řešení „Zvýšení bezpečnosti ve městě Chebu“

Kontaktujte autora petice

PETICE ZA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI V CHEBU BYLA PODÁNA

2024-06-18 16:51:39

Podpisová akce k PETICI za zvýšení bezpečnosti v Chebu byla včera podána na podatelnu města. Petici podpořilo na 700 nespokojených občanů města Chebu. Zástupci KpCh budou nyní požadovat větší iniciativu ze strany města, některá doporučení jsou popsána v PETICI, ale návrhy budou předkládány i samostatně, jako například děsivá situace v garážové lokalitě Švédského vrchu. Děkujeme všem za podporu a PETICI je možné stále podepisovat zde:

Pro více informací sledujte facebookové stránky Koalice pro Cheb. Děkujeme

Za Kolalici Pro Cheb, Ing. M.Černík

Za petiční výbor: Petra Eschlerová, náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 491/2, 350 02 Cheb a Martin Černík, Údolní 2526/1, 350 02 Cheb s podporou Koalice pro Cheb

PETICE - Za zvýšení bezpečnosti v Chebu

2024-05-29 19:16:18

Dobrý den, dnes zveřejněn text na facebookovém profilu Koalice pro Cheb níže. Všem podepsaným děkuji - doporučuji dále sledovat facebookový profil Koalice pro Cheb (sledujte nás pro další podrobnosti). Děkuji M.Černík, KpCh

PETICE ZA ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI V CHEBU 🥷
PROSÍME O SDÍLENÍ
Podpisová akce k PETICI za zvýšení bezpečnosti v Chebu vyvrcholila dnes kontaktní akcí na ulici Svobody. Desítky lidí na pěší zóně tuto iniciativu podpořilo. Petici podepsalo cca 700 nespokojených občanů města Chebu, říká jeden z iniciátorů PETICE Martin Černík, KpCh. Celé to vzniklo na podnět občanů, doplňuje a chtěl by poděkovat zejména za iniciativu paní Petry Eschlerové z Café Domeček a dalším podporovatelům Medlenka farmářský obchod Cheb, Valdštejnova 46 nebo Květiny R.w. U Brány času nebo Radegastovna Cheb. Bylo zajímavé vyslechnout názory občanů na dění v Chebu. Obavy lidí o bezpečnost jsou opravdu vysoké, doplňuje Martin Černík z Koalice pro Cheb (KpCh). Zástupci KpCh budou nyní požadovat větší iniciativu ze strany města, některá doporučení jsou popsána v PETICI, ale návrhy budou předkládány i samostatně, jako například děsivá situace v garážové lokalitě Švédského vrchu. V příštím týdnu bude PETICE předána Město Cheb. Děkujeme všem za podporu

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.