Žádáme zrušení nákupu letounů F-35

Kontaktujte autora petice

NATO chce válčit, ale nemá střelný prach, jaderných hlavic má ovšem přebytek

2024-03-26 08:19:12

 

Michael Svatoš řekl, že NATO nemá střelný prach, podle EU se prý má dovážet z Číny. Ta je ovšem spojencem Ruska, takže se nedováží. U nás se ale vyrábí v Semtíně u Pardubic, kde se vyráběl i proslulý Semtex. Tedy to by mohl být jeden z cílů připravované války.
„  Rozvědka NATO 
rovněž odhaduje
 , že Rusko v současné době produkuje asi 250 000 dělostřeleckých granátů měsíčně, což je třikrát více než americká a evropská produkce dohromady... „

S čím ale potom chce NATO válčit? Ještě má k dispozici německé rakety Taurus a americké ATACMS, ty už jsou Ukrajině slíbené. A nakonec s jadernými hlavicemi, těch má dostatek. Oni totiž plánují, že ta atomová válka se odbyde ve střední a východní Evropě a v Rusku.


Opět můžeme citovat dostupné zdroje:

 

Situace na Ukrajině je mimořádně dramatická, Ukrajinci vzhledem k nedostatku munice, ale i vojáků válku s Rusy prohrávají, jejich ztráty na životech je třeba počítat v milionech, a ne statisících, musíme se chystat na válku, k přijetí nezbytných kroků.“ Prohlásil to v rozhovoru pro TV Polsat polský generál Rajmund Andrzejczak. 

Francouzský vůdce koncem února řekl, že "není nic vyloučeno", pokud jde o oficiální nasazení vojenských jednotek NATO na Ukrajině, ačkoli jeho američtí a němečtí spojenci tuto možnost rychle výslovně a opakovaně vyloučili.

Macron následně udržel svou pozici, a dokonce získal podporu východních států NATO. Tento týden velitel francouzských pozemních sil řekl, že jeho jednotky jsou "připraveny" na jakékoli nasazení, což naznačuje, že 20 000 vojáků by mohlo být připraveno do 30 dnů. Paříž, řekl generál Pierre Schill, by dokonce mohla velet spojeneckým silám čítajícím 60 000 mužů….

Pokud si někdo myslel, že se situace bude zklidňovat a směřovat k jednání, tak se mýlí. Strana války byla značně posílena, protože Macron objevil v torně maršálskou hůl a zjevně se chce postavit Putinovi s cílem získat pro sebe před volbami do europarlamentu pro svou stranu body, a stát se opticky vítězem nad Putinem. Nepochybně nasadí do bojů dokonale vycvičené zabijáky, kteří po nuceném odchodu ze Sahelu jsou ve Francii k ničemu.“

“Spojené státy a svobodný svět nenechají Ukrajinu padnout a nadále ji budou v obraně před ruskou invazí podporovat,” prohlásil na americké letecké základně Ramstein v Německu na úvod jednání o další zbrojní podpoře Kyjeva americký ministr obrany Lloyd Austin. Slovo mír ovšem v jeho projevu nenajdete.

Ivan David, poslanec EP:

Jim nestačí boj proti Rusku do posledního Ukrajince a podpora ukrajinského totalitního režimu, oni chtějí vyvolat mnohem větší konflikt se zapojením dalších zemí. Nevadí jim vraždění občanů ČR a naše republika jako bojiště...
„Nálada“ v Evropském parlamentu je velmi proválečná. Militarizaci a přípravu eskalace války podporuje velká většina Evropského parlamentu. Asi je to příjemně vzrušuje.“   

Lotyšský prezident Edgards Rinkēvičs napsal na X:
„Plně podporuji Macrona. Neměli bychom stanovovat červené čáry sami sobě, ale Rusku. Neměli bychom se bát je prosadit. Ukrajina musí zvítězit, Rusko musí být poraženo. Rusko delenda est!“

Proto musíme pokračovat v iniciativě proti nákupu stíhacích bombardérů F-35.
Scházíme se ve Zlíně na náměstí Míru vždy ve čtvrtek od 15 do 16 hod. Ceduli s nápisem Ne! F-35 bombardérům jsme vylepšili bílou vlaječkou podle doporučení papeže Františka.

Cílem této petice je také zostudit tuto vládu před nadcházejícími volbami do EP, protože víme, že se Článkem 1 smlouvy NATO, nějakou peticí či zájmem našich občanů řídit nemíní ale spíš přáním cizích mocností.


Pavel Dudr

Podpora petice

2024-03-24 17:05:17

Tuto petici podporuje také server Kosa zostra:

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2024/03/18/petice-proti-nakupu-f35/ 

 


Pavel Dudr

Jeden nálet bombardérem F-35 , 940 000 mrtvých

2024-03-19 07:45:47

Jeden nálet bombardérem F-35 , 940 000 mrtvých

 

Názor, že nukleární válku nelze přežít, způsobuje, že se většina lidí nukleární válkou nemíní zabývat a dokonce ignoruje i to, jak intenzivně ale nenápadně je tato válka zde připravována.

Jako první přežilo nukleární válku Japonsko, hlavně díky tomu, že hned po svržení bomby na Nagasaki, kapitulovalo. Smrtící účinky těchto bomb

byly sice srovnatelné s bombardováním Drážďan či Tokia, navíc zde ovšem byla úmrtí v důsledku ozáření. Rusko však kapitulovat nebude, protože to neumí, nikdo ho to nenaučil, to je snad jasné.
Zato NATO to umí, viz např. Sýrie, Afganistán, Irák, takže naše vyhlídky nejsou špatné, ale nejásejme předčasně.

Nyní se předpokládá, že by se nejdříve použily taktické jaderné zbraně s energií odpovídající 300 tunám TNT a teprve potom strategické s energií až 50 000 tun TNT. Tyto bomby s označení B61-12 už jsou v EU rozmístěny a jejich nosiče, supersonické bombardéry F-35A vláda ČR a jmenovitě ministryně Černochová, již objednala. Oni nám ovšem říkají, že jsou to stíhačky.

Zcela mimořádná morbidnost zmíněných bomb spočívá v tom, že u nich lze snadno nastavit energii výbuchu od 300 tun TNT až do 50 000 tun TNT. Takže se sem mohou přivézt jako taktické, ale použít jako strategické.

Nukleární bomba Little Boy použitá v Hirošimě měla energii 15 000 tun TNT a způsobila smrt 140 000 lidí, z toho 70 000 ihned a dalších 70 000 na následky zranění a ozáření. V okruhu 1,6 km od epicentra byly všechny budovy srovnány se zemí.
Bombardéry F-35A mohou nést dvě bomby B61-12, takže to máme 100 000 tun TNT, tedy 6,7 krát více, než měla bomba vybuchlá nad Hirošimou. Z to pak vyplývá, že lidských obětí by mohlo být asi tak 940 000, což je město srovnatelné s Prahou. Je tedy evidentní že tyto bomby a jejich nosiče nejsou určeny pro likvidaci vojenských cílů, ale civilních. Z toho pak vzniká dokonce podezření, že ministryně Černochová připravuje genocidium dle § 400, ale to nyní nebudeme řešit.

Jak se ta nukleární válka připravuje? Systematickou a neustálou snahou konflikt prodlužovat a eskalovat:

Generál-prezident Petr Pavel otevřeně podpořil vyslání českých vojáků k plnění “nebojových” úloh na Ukrajině! Rusko prý nemá nárok a právo určovat, jaká vojska si Ukrajina pozve na své území! Šokující výroky českého prezidenta přiblížily Českou republiku k zatažení do válečného konfliktu na Ukrajině! Porcelánová mise NATO na Ukrajině se již rýsuje jako hotová věc!


Scholz oznámil plán na koalici pro dodávku zbraní dlouhého dostřelu Ukrajině:
Berlín - Spojenci Ukrajiny vytvoří novou koalici s cílem poskytnout Kyjevu dělostřelecké systémy dlouhého dosahu na obranu proti ruské agresi. Podle agentury Reuters to dnes uvedl německý kancléř Olaf Scholz na společné tiskové konferenci s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem a polským premiérem Donaldem Tuskem v Berlíně….
Podporovatelé Ukrajiny rovněž použijí neočekávané zisky ze zmrazených ruských aktiv k nákupu zbraní pro Ukrajinu, dodal Scholz.

 

10.3.2024
Rusko požaduje vysvětlení, proč Německo plánuje zaútočit raketami Taurus, které jsou schopny nést jaderné hlavice, na Krymský most a Rostov na Donu. Vyplývá to z odposlechu diskuse německých generálů o provedení tohoto záměru.
Rusko to považuje za nepřátelský akt a přípravu války Německa proti Rusku. Rakety Taurus podle odposlechů měly být odpálené z Ukrajiny, ale řízené z Německa.

 

Pentagon mění názor. Chystá se podělit s Ukrajinou o rakety ATACMS

13. 3. 2024

Přestože Pentagon dříve trval na tom, že americká armáda si ponechá střely ATACMS s dosahem 290 kilometrů pouze pro svou potřebu, nyní změnil názor. Podle webu deníku Wall Street Journal by ATACMS delšího doletu mohly být součástí balíku zbraní za 300 milionů dolarů...

Moskva - Rusko je podle prezidenta Vladimira Putina z vojensko-technologického hlediska připravené na jadernou válku. Když bude ohrožena jeho existence, je také připraveno jaderné zbraně použít. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na  rozhovor  ruské hlavy státu s agenturou RIA Novosti, podle níž ale zároveň Putin řekl, že ne všechno k jaderné válce spěje. Také podle něj zatím nikdy nevyvstala potřeba nasadit atomové zbraně ve válce na Ukrajině. 

 

Prozatím Rusko na tyto eskalace odpovídá tak, že zvyšuje počty bombových útoků na frontě v Donbasu. Před rokem hlásilo ruské Ministerstvo obrany asi 1400-2000 zlikvidovaných Ukrajinců týdně / v tom počtu jsou mrtví i ranění/, nyní je to něco kolem 7000. Vrcholem byl týden od17.2. do 23.2.2024, kdy bylo hlášen počet 7505. Od té doby se už počty snižují, bojeochotných Ukrajinců zřejmě rapidně ubývá.

 

Vývoj tedy směřuje k nukleární válce, protože konvenční válku NATO jednoznačně prohrává.

 

Generál Jiří Šedivý, bývalý náčelník generálního štábu Armády ČR pro magazín Echo24 řekl, že v závěru konfliktu Západu a Ruska by se použily jaderné zbraně. Použití taktických jaderných zbraní by byla jen první část konfliktu.

 

 „Když se bojuje, tak ten, kdo prohrává, používá silnější a silnější kalibr, aby se vyhnul porážce. Ve finále by se použily i strategické jaderné zbraně,“ řekl v rozhovoru pro magazín Echo24.“

 

Na závěr tedy můžeme říci, že nejsnáze se přežije ta nukleární válka, která se vůbec nekoná. Pro to ale musíme něco udělat, protože přípravy na takovou válku se už konají.

 

Třeba se můžeme scházet každý čtvrtek na hlavních náměstích krajských měst od 15 do 16 hodin.

 

 


Pavel Dudr

Další důvody k petici

2024-03-10 22:36:02

 Jaroslav Štefec, bezpečnostní analytik, píše:
„A
merický ministr obrany Lloyd Austin v Kongresu prohlásil, že pokud (nebo spíše až?) Ukrajina padne, NATO bude muset jít do války s Ruskem. Je velmi zajímavé, že stejně jako Macron, i Austin v této souvislosti skutečně hovořil o NATO, nikoliv o USA, které se války v Evropě zřejmě nehodlají vůbec zúčastnit. Logicky nechtějí riskovat jaderný konflikt s Ruskou federací a spíše budou poťouchle zpovzdálí sledovat, jak se krvácející Evropa utápí v ekonomickém a sociálním chaosu. Mám dokonce pocit, že by současné americké administrativě vůbec nevadilo, kdyby se zejména východ Evropy změnil na desetiletí v radioaktivní poušť….
vzkaz pro stovky a tisíce o válce s Ruskem blouznících politiků, novinářů i obyčejných lidí, zpitomělých propagandou – nedělejte si žádnou naději….
Uvědomte si, že i vy budete sdílet osud svého národa, který dnes s nadšeným hýkáním tlačíte do války s jadernou mocností.(1)

Rusko nesmí na Ukrajině vyhrát“ , řekl v Praze předseda Vojenského výboru NATO Rob Bauer 22.11.2023.

Nejvýše postavený americký generál, předseda Amerického sboru náčelníků štábů Mark Milley uvedl, že Ukrajina na rozdíl od Ruska může dosáhnout svých strategických cílů vojensky.“

"Stíhací letouny Lockheed Martin F-35 Lightning II se již staly součástí amerického letectva US Air Force. Účastní se misí, probíhá na nich intenzivní výcvik, a také testují nové technologie. Americké letectvo v roce 2020 s využitím letounu F-35  otestoval novou jadernou pumu B61-12." (2)

Jaderné pumy B61-12

Spojené státy vyrobily od roku 1963 3155 jaderných pum B61. Síla jaderné nálože B61 se pohybuje od 0,3 kt až po 400 kt. V současné době se ve výzbroji amerického letectva nalézá 400 pum B61...

Britové, Němci a Italové mohou svrhávat B61 z letadel Panavia Tornado. V blízké budoucnosti dvě pumy B61 dokáže ve svých vnitřních zbraňových šachtách přepravovat letoun F-35 Lightning II…
Před zavěšením na letoun lze nastavit sílu exploze B61-12. K dispozici je síla výbuchu o ekvivalentu 300 tun TNT (0,3 kt), 5000 tun TNT (5 kt), 10 000 tun TNT (10 kT) a 50 000 tun TNT (50 kt). Pro porovnání - výbuch jaderné bomby v Hirošimě dosáhl síly 16 kT  
a v Nagasaki 20 kilotun TNT. (3)

Hirošima
Výbuch uvolnil
 energii odpovídající explozi asi 15 tisíc tun TNT. Bezprostředně po výbuchu zahynulo asi 70 000 obyvatel města, stejný počet lidí zemřel později na následky radioaktivního ozáření nebo zranění. Celkem zahynulo asi 140 000 obyvatel.
(4)

 
Japonské přístavní město Nagasaki

Puma explodovala ve výšce 550 m nad městem a při výbuchu uvolnila energii odpovídající výbuchu 20 kilotun TNT. Výbuch způsobil devastaci větší části města a okamžitou smrt asi 40 000 obyvatel.[Dalších 25 000 lidí bylo zraněno a tisíce dalších později zemřelo na následky radioaktivního ozáření. Celkem zahynulo asi 74 000 obyvatel města. (5)

Prameny:

(1)  https://pravdive.eu/news/63707/kontrolni-otazka-pro-pani-cernochovou-jak-se-da-porazit-jaderna-velmoc

(2) https://www.popularmechanics.com/military/weapons/a34775048/watch-f-35-drop-b-61-thermonuclear-bomb/ 
(3) https://www.armadninoviny.cz/nova-americka-takticka-jaderna-puma.html
(4) 
https://cs.wikipedia.org/wiki/Little_Boy
(5)  
https://cs.wikipedia.org/wiki/Fat_Man


Pavel Dudr



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...