Petice proti odstranění Chaloupky v modřínech v Lesích České zemědělské univerzity

Kontaktujte autora petice

Vývoj situace

2024-03-21 19:27:04

Ráda bych Vás informovala o vývoji situace.

V únoru jsem měla schůzku s ředitelem Lesů ČZU a rektorem ČZU spolu s redaktorkou Seznam zpráv. Rektor i ředitel byli velmi dotčeni tím co jsem o nich napsala a samozřejmě vše popřeli, včetně souhlasu s novou smlouvou. Na druhou stranu mě osočili z vystavování mě a mé rodiny nebezpečí pádu stromů, stejně tak jako případných jiných nocležníků (např. v rámci angel pointu) a hlavně možnosti založení požáru v rozsahu požáru v Českém Švýcarsku. Že prý na takové chaloupce nemůže být komín a u ní topeniště. Ano, na jejich chatách být mohou. Nejen na těch starých, ale i na těch, které právě po lese budují a chtějí je pronajímat.

"Nejlepší" zprávou byla možnost zachování chaloupky s tím, že by ji využívali jako sklad. Ovšem návrh smlouvy dodnes nepřišel. Kdo by se však o ní a jak staral, aby zůstala taková, jaká je, si nedovedu představit.

V kostce vše. Pro bližší info mě neváhejte kontaktovat. 

 

děkuji za Vaší podporu

 


Kristýna Bürgerová

poděkování

2024-02-14 19:46:40

Děkuju!!! Moc Vám všem děkuju za Vaší podporu. Nečekala jsem, že se Vás najde tolik, co mě nejen že podpoří, ale skutečně text přečtou, ptají se na detaily a navrhují možnosti jak chaloupku zachránit. Opravdu jsem plakala když hlasy začaly naskakovat a dnes přesáhly hranici 1000! a pokračujeme dál!!! Obávám se, že panu řediteli to bude jedno. Ale mě to jedno není!!! Ještě jednou děkuji všem, co kolem chaloupky už šli (a překvapilo mě kolik vás je!!!) i těch, kteří ještě ne, ale chystají se (pospěšte si). Posílám všem pozdrav z lesa, z Chaloupky v modřínech 💚


Kristýna Bürgerová



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...