Petice za modernizaci kabinové lanovky na Ještěd v její původní trase

Kontaktujte autora petice

Do konce naší sbírky na Donio.cz zbývají pouze 2 dny!

2023-06-02 06:49:05

Přátelé ještědské kyvadlové lanovky,

Jak už asi víte, rozhodli jsme se objednat a zaplatit plakátovací kampaň - jednak pro podporu naší petice, druhak abychom pozvali co nejširší veřejnost na naši akci 28.6. v kině Varšava. V tento den, prakticky přesně na 90. výročí zahájení provozu ještědské lanovky, zorganizujeme debatu o její budoucnosti. Účast potvrdil mj. primátor města, pan Jaroslav Zámečník, takže máme velkou šanci ovlivnit, jakým směrem se město při obnově vydá

Jelikož kampaň na všech libereckých výlepních plochách není levná, naposledy se na Vás obracíme se na vás proto s prosbou o podporu tohoto záměru na serveru Donio.cz a sdílení odkazu na tuto sbírku.

Předem moc děkujeme za vaši podporu a těšíme se na osobní setkání 28.6. v kině Varšava!

Jan Petrásek, Martin Ouhrabka, Milan Starec

Sledujte nás nadále na sociálních sítích Facebook a Twitter.
Snímek_obrazovky_2023-06-02_v 8.37_.16_1.png

Jan Petrásek, Martin Ouhrabka, Milan Starec

Ještědská kabina potřebuje znovu Vaši pomoc!

2023-05-16 20:15:26

Přátelé,

naši petici za obnovu ještědské lanovky v její původní trase už podepsalo přes 1260 lidí. Je to skvělé, ale pro další rozšíření dopadu petice potřebujeme dostat informace mezi všechny obyvatele Liberce a to i mimo on-line prostředí.

K tomu nám poslouží stará dobrá plakátovací kampaň. Výlep na plakátovacích plochách po celém Liberci stojí peníze, tedy konkrétně 20.900,- Kč včetně DPH.
Pokud se nám podaří tuto sumu vybrat prostřednictvím sbírky na Donio.cz, vypustíme do ulic plakáty, které poslouží jako propagace petice, a hlavně nás všechny pozvou na zajímavou a důležitou akci, totiž:

Na večer 28. 6. 2023, prakticky přesně na 90. výročí zahájení provozu ještědské lanovky, proběhne v libereckém Kině Varšava debata o její budoucnosti.

Obracíme se na vás proto s prosbou o podporu tohoto záměru na serveru Donio.cz a sdílení odkazu na tuto sbírku.

Předem moc děkujeme za vaši podporu!

Jan Petrásek, Martin Ouhrabka, Milan Starec

Sledujte nás nadále na sociálních sítích Facebook a Twitter.

Snímek_obrazovky_2023-05-16_v 22.14_.10_.png

Jan Petrásek, Martin Ouhrabka, Milan Starec

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.