Thank you Taiwan

Ukončení petice

2020-09-02 06:48:37

Vážení občané,

chci Vám z celého srdce poděkovat. Váš podpis doputuje tam, kam má. Předal jsem všech 10591 podpisů panu Vystrčilovi, předsedovi Senátu ČR, který se pokusí ho předat prezidentce Taiwanu, případně někomu z vlády. Pokud by nedošlo k přímému předání, alespoň ho hodlá zmínit v proslovu. Zároveň doručím dopis i zástupci Taiwanu v Praze a to 9.9.2020.

Ještě jednou díky.

Krásný den,

Možnost osobního poděkování řediteli Tajpejské kanceláře v Praze

2020-06-08 07:10:01

Dobrý den všem,

obrátil se na mě pan Suchánek, že je dnes ojedinělá šance poděkovat osobně řediteli Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze panu Liang-Ruey Ke a to po besedě, která proběhne dnes ve Sněmovní ulici 7 od 10h. Její konec je plánována na 11h a pan Suchánek bych chtěl překvapit pana ředitele a venku ho přivítat vlajkami a transparenty. Já se bohužel dnes zúčastnit nemohu, ale pokud někdo máte čas, určitě je to skvělá příležitost.

Více info zde: https://www.facebook.com/SuchanekR/posts/1016956615369302

Pěkný den,

JB

Další kroky

2020-06-05 14:46:18

Vážení občané,

na úvod vám chci poděkovat za připojení se k výzvě. Není to ani 24h a máme 5 tisíc podpisů. To je skvělé. Moc děkuji.

Dále děkuji p. Mullerovi, který poskytl překlad do tradiční čínštiny používané na Tchaj-wanu.

Co nás čeká:

• Dnes jsem kontaktoval senátory a poslance, aby výzvu podpořili a budu pokračovat v oslovení europoslanců
  • Kontaktování pana ředitele Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze pana Liang-Ruey Ke a domluvení předání, které bych rád uskutečnil z kraje příštího týdne.
  • Přemýšlím, že by předání dopisu proběhlo formou krátké oslavy před síldlem Tchajpejské hospodářskké a kulturní kanceláře v Praze

S úctou,

Jan Bednář

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.