Zrenovování skateparku v Lipníku nad Bečvou

Podepsáním této petice žádáme a prosíme město Lipník nad Bečvou o přestavbu skateparku (nové překážky, betonovou zem, opravu některých nebezpečných míst). Lidi jako my, co na skateparku tráví hodně svého volného času, jsme unavení z neustálého dojíždění do jiných měst. Studenti si neustálé cesty dovolit nemůžou, starší zase nemají tolik času, aby trávili celý den v jiném městě. Tato petice jde vstříc i dospělým, kteří na skatepark berou svoje děti - překážky jsou ve špatném stavu, děti si pravidelně ubližují.

Taky věříme, že nový skatepark přiláká spoustu lidí z okolí, jak sportovců, tak i spoustu dalších, které takové věci zajímají.

Pomozte nám tento nápad zrealizovat svým podpisem, ať se má nová generace kde učit sportům (skateboarding, jízda na bmx, freestyle koloběžky...) a ať nemusí zbytečně ničit některá místa v ulicích, kvůli nedostatkům na skateparku.

Daniel Křováček    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Daniel Křováček svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.