Zachraňme Stánek.

inbound7934792043137097065.jpgVážený pane starosto, (i když si v soukromém životě tykáme, teď si dovolím vykat ☺️)

Teď mluvím za nás všechny podepsané. Co se děje ve sportovním areálu nemá v Libouchci obdoby. Nikdy se tu nic takového nedělo, proč tolik zla?? Co se tu odehrává od čtvrtka 20.10.2021, nám trhá srdce, jsme všichni přátelé, známí, rodina... Díky STÁNKU nejsou lány odstrčeny, odehrála se tu ne jedna svatba, několik sportovních dnů, DŠH, kvízy, sdružování starousedlíků s náplavou , promítání na plátně, oslavy narozenin, nemluvě o našich dětech, které tam tak rády chodily a víte proč? Mají rády holky i jejich partnery, .... a další... Myslíte si, že tím, že nevyjdete vstříc našim HOLKÁM ZE STÁNKU, že vše bude jako dřív? Nebude. Stánek už takhle nikdy fungovat nebude. Proč tam lidi chodili, nebylo jen kvůli sportu, ale kvůli holkám. Opravdu dovolíte, aby závist a zlost vyhrála nad dobrem? Holky neudělaly jen zázemí, holky tomu daly srdce a vy jste jim to vzal. Opravdu kvůli záchodům? Popelnice, další věc, holky si mají pořídit pytle a odnášet je k hale, nesmysl a vy to víte. Opravdu kvůli dřevu? To jste tam "nahoře" opravdu tak slepý?? Ruku na srdce, opravdu se vám osobně na Stánku nelíbí? Nejste rád za to kdo tam je a kdo tam nechal ruce?? Tolik lidí za tím stojí a všichni to dělali zadarmo, nikdo za to nic nechtěl, všichni to dělali kvůli holkám. Berete nám zázemí a místo kam jsme všichni rádi chodili.

Chceme zpět "STÁNEK S HOLKAMA" chceme aby jste holkám vyšel vstříc, zase toho tolik nechtějí, jen otevření toalet pro nás návštěvníky. Nikdy nebyl žádný problém až teď, kdy se dělají naschvály jak na písku. My nedovolíme, aby naše holky o STÁNEK přišly.

Věříme, že půjdete tou správnou cestou, naší cestou obyvatel Libouchce, co mají malé, velké přání.

Vladěna Šebková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Vladěna Šebková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.