Za zrušení pravidelných rozhlasových hovorů s VÁCLAVEM KLAUSEM

My, koncesionáři Českého rozhlasu, nesouhlasíme s tím, aby Václav Klaus nadále škodil této zemi  pravidelnou přítomností ve veřejnoprávním mediálním prostoru v pořadu „Jak to vidí“.

Václav Klaus je jedním ze dvou protagonistů rozsáhlé skupiny, která ublížila této zemi podobně jako éra komunismu. Za Klause mluví jeho činy: od záměrně nepovedené privatizace, která vytvořila kastu privatizačních oligarchů východního typu, přes skrytou likvidaci české kultury a kulturnosti, přes „opoziční smlouvu“, která na dlouhá léta degradovala politickou kulturu v zemi spojením části pravice a levice v jeden korupční útvar, přes otevřenou podporu ruských zájmů, až po šokující nemorální amnestii, která osvobodila největší zloděje v zemi a završila tak Klausův politický odkaz.

Volební "úspěchy" posledních Klausových pokusů o návrat do politiky jasně vyjadřují názor veřejnosti:

NE-DĚKUJEME A ODEJDĚTE !

Lubomír Bombík    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Lubomír Bombík, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.