Za okamžité odvolání Romana Prymuly z jeho postu

Lidé žádám Vás všechny, zkusme odvolat Romana Prymulu ještě dříve než-li napáchá další škody jen, aby mohl plnit kasy svých firem.

Editace: Jak vyplývá z mnoha příspěvků mnoha podepisujících tak další důvody, které jsou opodstatněné jsou právě tímto viditelné.
Jedním z hlavních a často opakujících se tedy střet zájmů (stejně jakožto u pana premiéra, u nějž se doufejme očekává v brzké době derniéra), chybějící prověrka či onomu vyhazovu z postu ředitele nemocnice právě díky jeho střetu zájmů v rámci firmy Biovomed.

Neříkám sice, že by se neměla zavádět žádná opatření, ale rozhodně ne ze dne na den a z minuty na minutu a co hodinu čekat absolutní ruletu v tom co bude či nebude. Když dokáží zahraniční státy předem určit určité odstupňování dle míry nakažených atp... Proč se to celou dobu nedokázalo vytvořit u nás? Když jsme byli jedni z prvních s opatřeními tak proč se rovnou nevytvořil i takový jednoduchý součet toho co bude či nebude?
Mým osobním předpokladem samozřejmě je střet zájmů z vícero směrů hlavně v souvislosti s tím, aby si hodně subjektů tzv. napakovalo kapsy.

Jakub Kozák    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jakub Kozák, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.