Uvolnění opatření pro provozy Solných jeskyní v České Republice

Žádáme o uvolnění opatření, za dodržení  hygienicko-epidemiologických podmínek pro:   Provozy Solných jeskyní v České Republice   které jsou nyní s omezením přístupu veřejnosti   Domníváme se, že jsme velice nešťastně byli zařazeni mezi wellnes. Ve srovnání s nimi  u nás chodí návštěvníci do jeskyně v oděvu, v malém počtu ( jsme schopni dodržet malý počet osob nebo jen rodinu.   Nyní ministerstvo povolilo dokonce absenci roušek při fitness ve fitness centrech. Od příštího týdne i přítomnost 500 diváků v divadlech, proto nám přijde naprosto nesmyslné, abychom byli nadále omezování.   Solné jeskyně v pravidelném intervalu absolvovaly speciální měření příslušných Krajských stanic, kde bylo prokázáno minimum bakterií i virů, hlavně díky antibakteriálnímu  a antivirovému působení slaného prostředí, ale také díky působení germicidních lamp mezi procedurami. ( Germicidní lampy se používají také na operačních sálech v nemocnicích.)   Naše sezona probíhá zejména v zimě, v létě máme již malou účast klientů. Pomozte nám proto prosím zachránit aspoň část příjmu schopného období.

sdružení majitelů a provozovatelů Solných jeskyní v ČR    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji sdružení majitelů a provozovatelů Solných jeskyní v ČR svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.