toníček a klárka svatba

takže milé kočičky, koťátka a kočičáci,

ráda bych tuto petici věnovala mému oblíbenému páru, to jest panu Toníčkovi a slečně Klárce. Neznám nikoho, kdo by si tyhle dva nezamiloval hned od první chvíle, co je spatří. O svatebních plánech pravidelně slýchávám už pár měsíců a mám pocit, že to jediné, co k nim stačí dodat je: koupák ve Volyni a smažák v housce. A zajisté taky litry pivíčka. Což zní jako sen už teď, avšak všichni si můžeme být jisti, že tím to zdaleka končit nebude.

bez zbytečného protahování bych Vás ráda všechny požádala, abyste podepsali tuto petici a tyto hrdličky konečně zpečetili svůj vztah svazkem manželským, protože až Klárka bude biomamina a Antonín bude bez ostychu nakupovat lego pro celou rodinku, tak je budeme všichni milovat ještě o kousek víc. BE1E1420-5D46-401C-94B1-5149B6AE1EDA.jpeg

Julie Dvořák    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Julie Dvořák svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.