Stop obchodům v ČR, které obchodují s pravou kůží, kožešinou.

Dobrý den přátelé.

Podpisem této petice, pomáháte tomu, aby se ukončila činnost všem firmám, které u nás v České republice nabízí sortiment z pravé kůže.

Žádáme a prosíme Vládu, aby nám pomohla proti týrání zvířat a obchodování s jejich kůží, kožešinou v české republice a ukončila firmam s takovou činností smlouvy a nadále je nepodporovala na české půďě.

Je v pořádku, že jen díky člověku tyto zvířata trpí? Copak nežijeme v moderní době, kdy už umíme přemýšlet... a kdy víme, že nezáleží na pozlátku, ale na rozumu? Proč musí pořád dokola někdo, nebo něco trpět, jen proto, aby člověk měl pocit, že je bohatý... Doba středověku a 10 000 před naším letopočtem je dávno pryč.. už nepotřebujeme kožešiny, máme oblečení.. tak nač v tom pokračovat a týrat další zvířata?
Podepište petici, ať jako lidstvo konečně postoupíme.

Možná nás pak budou následovat další státy, a konečně jako lidstvo postoupíme i po inteligentní rozumné stránce.

Takto vypapadá naše kožešníctví a taky cizích firem, které u nas provozují obchody : Video ze stahování z kůže krokodýla na kabelky, peněženky atd.,

Žádné zvíře si nezaslouží takovou smrt, a ani žádnou jinou ve prospěch lidstva a jeho rozmaru.

Prosím.. podpořte tuto petici !

kožešníctví.jpg

ko_2.jpg

ko5.jpg

Jan Šalplachta    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jan Šalplachta svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.