SEBRALI JSTE NAM AUTOBUS - VRATTE NAM AUTOBUS 123

ŽÁDOST O VRÁCENÍ TRASY AUTOBUSU 123 ze ŠMUKÝŘKY K METRU KNIŽECÍ

SEBRALI JSTE NÁM AUTOBUS! ODTRHLI JSTE NÁS OD MĚSTA!

Jak jsme pokročili? Co je nového?

• Mluvili jsme s radním pro dopravu Noskem a ředitelem Ropidu P. Procházkou 8.1.2013 : pořád říkají to svoje, např. že před 30 lety autobus 123 taky končil na Kavalírce. Tenkrát ale nebylo metro. Řekla jsem Noskovi: "Tohle je 4. petice, tisíce nespokojených a naštvaných lidí, tisíce podpisů a co potřebujete, aby to s vámi pohlo?" Nosek odpověděl: "5 milionů"
  • Interpelovali jsme radního pro dopravu Noska 24.1.2013 podívejte se na video    www.cibulky.info
  • Psali jsme MHMP Noskovi, Primátorovi, Ropidu, poslancům, oslovili jsme novináře, psali všem zastupitelům Prahy 5 a JUDr.P.Lachnit Petici taky podepíše.
  • METRO noviny o nás píší 4.2.2013Nejdůležitější adresa je www.cibulky.info, protože se tam najde většina zpráv. Také zde najdete video z interpelace radniho pro dopravu Noska na Magistrátu 24.1.2013

Zájemci o novinky ohledně busu 123 a o.s.Cibulka mohou poslat  svou emailovou adresu na cibulky.info@seznam.cz

Další adresy: www.Ropid.cz, Magistrát:  info@praha.eu, posta@praha.eu ,

Poslanci: www.napisteJim.cz  (spolehlivost nemohu potvrdit)   podatelna@praha5.cz, www.chodcisobe.cz

PETICE

Od září 2012 byla zkrácena trasa autobusu 123  z původní, po mnoho desetiletí fungující trasy, která vedla od Šmukýřky až k metru B, na trasu ukončenou už na Kavalírce.

Takto bylo zrušeno spojení s metrem i s centrem a značně ztíženo napojení na ostatní tramvajové trasy.

Žádáme  obnovení původní fungující trasy ze Šmukýřky k metru  B Knížecí.

Jakou úsporu vám přinášejí lidé o holích, o berlích, staří lidé, maminky s dětmi a kočárky, kteří musejí navíc přestupovat ? Je velmi namáhavé s kočárkem a dítětem přestoupit. Je velmi namáhavé přestupovat s nákupem pokud chodíte o berlích nebo o holi. Je obtížné přestupovat jako učitelka se třídou. Pracující jezdí o půl hodiny déle do práce a z práce.

Cesta na metro se prodloužila z původních 12 minut na asi 30 minut s přestupem a docházkou.

Obyčejní pracující občané si říkají: PROČ? PROČ TOHLE?

Proč další akce proti nám, Pražanům?

Kateřina Adámková    Kontaktujte autora petice