Rosický VEN!

My, sparťanská obec, žádáme pana Křetínského, ať neprodleně vyhodí Tomáše Rosického z pozice sportovního ředitele AC Sparta Praha. Nelíbí se nám přestupová politika a scouting, což jsou aspekty, které negativně ovlivňují hru, výsledky i celkové renomé klubu. Jsme všem jenom pro smích a naše trpělivost již došla.

Tomáš Rosický měl dostatek času na to, aby vytvořil konkurenceschopný kádr, ale svými nesmyslnými kroky znemožňuje jakýkoliv posun směrem k titulu či k Evropě. On i jeho lidé ukázali neschopnost v oblasti sportovního managementu a vedení týmu. Měli by tedy okamžitě nést odpovědnost za svou práci jako každý jiný, proto neprodleně požadujeme nápravu celé věci. V opačném případě může klub očekávat bojkot zápasů a dalších klubových událostí ze strany fanoušků.

Děkujeme za vyhovění.

Svým podpisem uděluji Tony Trojan svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.