Požadavek na obnovení ČSFR (Československa)

Czechoslovakia_location_map.svg_.png  Dle ústavního zákona ČSFR (https://www.zakonyprolidi.cz/cs/1991-327) ji nelze rozdělit bez konání referenda v zemi, která chce vystoupit.

Jelikož "chtěly" vystoupit obě země, mělo se referendum konat v obou zemích, ale tak se nestalo. Dle zákonů té doby tudíž ČSFR nemohla být legálně rozdělena na základě pouhé domluvy tehdejších politiků. Z tohoto důvodu, my níže podepsaní, vznášíme požadavek k vyhlášení referenda o obnovení jednotné Republiky a zneplatnění jejího rozdělení. V případě úspěšnosti tohoto referenda bude obnovena ČSFR. Taktez požadujeme přidání této paradi do ústavy ČSFR "Bez celostátního referenda, nemuze byt navýšen státní dluh, s výjimkou případů stavů nouze.

Pokud bude, zaveden stav nouze bezdůvodně tak, vládě která toto umožnila bude znarodnen veskery majetek"

Součástí obnovy ČSFR je myšlena také obnova Československé koruny.

Při úspěchu referenda požaduji změnu vlajky a zneplatnění dalších porušení ústavního zákona ČSFR u obou následnických zemí.

Seznam výhod pro občany :

1. Snížení cen díky politickému tlaku.
  2. Zvýšení minimální mzdy na tu vyšší z minimálních mezd ČR a SR.
  3. Zvýšení vlády lidu díky povinnosti vlády vyhlašovat referenda o důležitých otázkách země (jako ve Švýcarsku).
  4. Šance opětovně volit o vstupu do EU a NATO.

Josef Rajmon    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Josef Rajmon, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.