Podporujeme kotel HC Škoda Plzeň 1929!

Žádáme aby byla ukončena diskriminace fanoušků z kotle na východní tribuně! Plně podporujeme jejich právo na svobodu názoru a vyjádření!

Zejména pak popěvky "pruhovaná banda čůráků", "pískej píčo pískej" a další dle aktuálního soupeře jako např. "zkurvený Vary"!

Majitele Martina Straku důrazně žádáme o ukončení veškerých hudebních produkcí během zápasů, zejména pak tvorby skupiny Scooter! Pokud tak neučiní bude popotahován!

Požadujeme aby majitelům vstupenky či pernamentky na extraligové zápasy klubu HC Škoda Plzeň 1929 byl bezpodmíněčně umožněn vstup do všech prostor zimního stadionu, včetně ledové plochy! Zaplatili si vstupné, tak na to mají PRÁVO a mohou klubu kdykoliv přispět radou viz diskuse na sociálních sítích např. Facebook. Vše ostatní považujeme za omezování svobody slova a pohybu neboť máme DEMOKRACII!

Podepsáním povoluji Kotelník, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.