Podpořte pana Babiše a generální stávku!

Vážený pane Babiši, vážený pane poslanče a vážený pane zaměstnavateli desetitisíců spoluobčanů

My, občané České republiky, voliči i neovliči ANO a Vás pane Babiši, Vás co nejslušněji a nejuctivěji žádáme, aby jste šel jako první příkladem a zapůsobil svým vlivem na Váš zaměstnanecký kolos v české republice Agrofert, který jste svěřil do svěřenevkého fondu po dobu Vašeho politického mandátu a morálně a svými vystoupeními, proslovy a zapojením konexí podpořil jeho management v tom, aby šel Agrofert se svými 30 941 zaměstnanci a jeho více jak 250 dceřinými společnostmi jako první do stávky proti vládě!

Vážený pane Babiši, ukažte prosíme svou nejvlídnější tvář a pomozte zahájit pád této zcela nekompetentní asociální a protilidové vlady!

Jste stále osoba se silným vlivem a známostmi v tomto firemním gigantu a tak Vás prosíme o využití Vašeho vlivu k zahájení a podpoře a koordinaci na generální stávku s odbory, ale i všemi zaměstnanci Agrofertu!

Tuto výzvu píšeme v dobré víře, že pokud by 30 941 zaměstnanců Vašich podniků zahájilo stávku za demisi vlády, spustilo by to reakci dalších odborových centrál v dalších průmyslových a zaměstnaneckých gigantech a značně by to tak odborům ulehčilo se rozhoupat a rozhodnout za organizování dalších stávek, které by vedli ke stávce generální!

Vážený poslance Babiši jednejte a podpořte prosím stávku!

Svým podpisem uděluji Michal Ulvr svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.