Petice za zachování jedné z našich velkých společností SMARTWINGS, na kterou bychom měli být hrdí

Zase se rozhoduje o našich lidech a my nic neděláme. Jsem zemí v srdci Evropy s obrovským tranzitem. Měli bychom být hrdí na to, že máme tento tranzit pod kontrolou, že jsou tu zaměstnění naší občané, že naše letiště a letadla jsou opravdu naše a že daně z totohoto bussinesu jdou  nám domů. Zase pustíme cizí společnost na naše území a budeme jen přihlížet? Proč? Vždyť jde jen o státní garance, které i jiné země poskytly svým leteckým společnostem. Máme hrdý název letiště, podpořme, aby i letadla a celé letectví bylo naše. Nebo alespoň z velké části. Všechny podrobnosto o tom, proč bychom se za to měli postavit, si přečěte zde: https://sos.smartwings.com/?gclid=EAIaIQobChMIv46-i4nx6QIVBbTVCh1P_wyiEAAYASAAEgLpffD_BwE

Renata Šebelová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Renata Šebelová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.