Petice za podporu Mgr.Sáši Živné, učitelky Gymnázia Boskovice

My, níže podepsaní studenti, absolventi Gymnázia Boskovice, rodičové a občané, tímto nesouhlasíme s výpovědí, která byla udělena paní učitelce Mgr. Sáši Živné po 31 letech působení na půdě Gymnázia Boskovice. Touto peticí žádáme o setrvání ve výkonu její funkce učitelky tělesné výchovy i nadále.

Paní učitelka byla, je a snad i bude "matkou" všech studentů. Vždy všem vyšla vstříc, problémy si řešila svou cestou, která ve většině případů přinesla své "ovoce". Touto peticí bychom chtěli paní učitelce Živné poděkovat za její ochotu, výuku a rady, které jsme využili nejenom ve studijním životě, ale i v osobním.

Sašo, máte naši podporu!

Vojtěch Zachoval, Denisa Daňková    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Vojtěch Zachoval, Denisa Daňková, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.