Petice za návrat starého dobrého Dobyvatele

My, níže podepsaní, dáváme touto peticí najevo nespokojenost se současným a již dlouhou dobu neuspokojivým způsobem vedení hry Dobyvatel. Jedná se především o neprofesionální jednání některých operátorů a moderátorů, jež je založeno na zaujatosti, urážení, demonstrací moci, provokování, zesměšňování, aroganci, neschopnosti nadhledu, nadřazování se nad běžně hráče a doslova jejich šikanování nejen prostřednictvím přímého kontaktu na chatu, ale i formou tvorby nesmyslných pravidel pro chatování, vstup do velkých turnajů nebo registrace nových nicků, kdy je novým zájemcům o hru naprosto nesmyslnými omezeními ztěžováno vybrat si herní jméno, a to i přesto, že registrovaných nicků je v řádu statisíců a vytvořit ho by v současné době bylo složité i bez těchto restrikcí. Hra se již dlouhou dobu potýká s odlivem jak dlouhodobých hráčů, jež jsou s hrou spjatí od jejího začátku, tak hráčů nových. Jsme přesvědčeni, že lze udělat mnoho pro to, aby se hráči na Dobyvateli cítili lépe.

Názorné ukázky zejména neadekvátního přístupu k hráčům na chatu lze zhlédnout ve facebookové skupině Chceme zpět starého dobrého Dobyvatele

Tomáš Liba    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Tomáš Liba, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.