Petice za klid

Žádáme vedení obce Malešovice o zajištění klidu a to upravením práv a povinností občanů funkční protihlukovou vyhláškou. Už delší dobu se potýkáme s nedodržováním klidu a nadměrným hlukem z používání sekaček, křovinořezů, vyžínačů, motorových pil, cirkulárek a jiných hlučných přístrojů. Naprosto chápeme, že každý má zahradu a chce jí mít hezkou,ale i přesto by měl být čas hlučných prací omezen. Navrhujeme úpravu v obecní vyhlášce na omezení hlučných prací a to v pracovních dnech do 20:00,v sobotu do 18:00 a v neděli pouze v dopoledních hodinách.

Svým podpisem uděluji Občané svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.