PETICE proti výstavbě centra pro lidi bez domova na ulici Vlhká, Brno

My, níže podepsaní občané města Brna, prostřednictvím této petice žádáme o zvážení zastavení výstavby Denního centra pro lidi bez domova na ulici Vlhká, Brno. Důvodem je shromažďování problémových lidí bez domova v blízkosti centra Brna, pití alkoholu na veřejnosti a nepořádku, který tito lidé způsobují. Incidentů s bezdomovci už byla celá řada, obtěžují kolemjdoucí, žebrají, povalují se zde. Žádáme proto o zvážení zrušení projektu výstavby Denního centra.

denni_centrum_(3).jpg

denni_centrum_(2).jpg

Děkujeme.

Za petiční výbor:

Ing. Petr Vencovský., Skořepka 15, 60200 Brno

Kateřina Mlčochová, Houbalova 10, 62800 Brno

Zastupovat petiční výbor při jednání se státními orgány je oprávněn: kterýkoliv člen petičního výboru (klauzule vyžadovaná §5, písm. 1 zák. č. 85/1990 Sb.)

Ing. Petr Vencovský, Kateřina Mlčochová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Ing. Petr Vencovský, Kateřina Mlčochová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.