Petice proti drahotě

PETICE Odborového svazu pracovníků dřevozpracujících odvětví, lesního a vodního hospodářství v České republice, dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990Sb o právu petičním.

ZA URYCHLENOU REGULACI VYSOKÝCH CEN ENERGIÍ, POHONNÝCH HMOT, POTRAVIN, ŽIVOTNÍCH NÁKLADŮ A INFLACE

My, níže podepsaní občané, prostřednictvím této petice žádáme, aby Vláda ČR přistoupila k regulaci cen el. energie, zemního plynu a pohonných hmot, zasáhla proti rostoucím cenám potravin, nákladům na bydlení a znehodnocování úspor obyvatelstva a mezd zaměstnanců vysokou inflací tak, aby byl zachován důstojný život zaměstnanců, důchodců a ostatních obyvatel ČR.

Děkujeme.

Za petiční výbor: Jana Šplíchalová, bytem Vídeňská 2773, Tábor, 390 01

JUDr. Mgr. Jaroslava Nestěrová, bytem Staňkova 884/4, Háje, 149 00 Praha 4

Předsedkyně petičního výboru a osoba oprávněná členy petičního výboru zastupovat ve styku se státními orgány:

JUDr. Mgr. Jaroslava Nestěrová bytem Staňkova 884/4, Háje, 149 00 Praha 4

JUDr. Mgr. Jaroslava Nestěrová, Odborový svaz pracovníků dřevozpracujících odvětví, lestního a vodního hospodářství v České republice    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji JUDr. Mgr. Jaroslava Nestěrová, Odborový svaz pracovníků dřevozpracujících odvětví, lestního a vodního hospodářství v České republice svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.