Petice proti další buzerkartě pro zaměstnance a OSVČ

Po zpackaných projektech jako opencard nebo sockarta, které stály stát obrovské peníze má přijít na řadu další bomba, která se bude týkat cca 5 milionů lidí!!! Jde o šmírung kartu pro zaměstnance a podnikatele. Bude zaznamenávat i takové údaje jako kdy chodíte do práce a v kolik končíte. Proč toto někdo potřebuje vědět?

Nehledě na to, že open card nás stál 1,25 miliardy, o tom kolik bude stát nová buzerkarta se zatím neví. Předpokládá se však, že náklady budou obrovské.

Kdyby to mělo usnadnit život lidem a snížit administrativu, podpořil bych to. Jenže je tu dost pádný předpoklad, že realizaci tohoto projektu naše vláda opět posere! Připojte se svým podpisem proti dalšímu tunelu a šmírování občanů ČR!

Stop - nejen modré totalitě    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Stop - nejen modré totalitě, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.