PETICE O ZACHOVÁNÍ A PONECHÁNÍ PROVOZOVATELI: PONECHTE KEMP JANU HASALOVI

JAN HASALA HORNÍ BUKOVINA Č. P. 22 MNICHOVO HRADIŠTĚ

V HORNÍ BUKOVINĚ DNE:

PONECHTE KEMP JANU HASALOVI

Petice dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním a žádost o projednání na zastupitelstvu.   Vážený pane starosto, vážení radní. Dovolte, abychom vám my, níže podepsaní přednesli návrh na zvážení budoucnosti koupaliště Dolní Bukovina. Je naším přáním, aby provozovatelem kempu zůstal jeho nynější provozovatel Jan Hasala.
-         Jako dlouhodobým uživatelům kempu nám není jasné, proč má pan Hasala kemp opustit.
-         Ke změně provozovatele, není žádný relevantní důvod. Kemp funguje, nabízí rekreantům a návštěvníkům rok od roku lepší prostředí, zážitky a služby. Nevidíme nejmenší důvod, proč měnit provozovatele.
-         Myslíme si, že pan Hasala provozuje kemp srdcem. Za dobu, co tu působí, tu vybudoval místo, na které se moc rádi vracíme.  Začínaje úsměvem, údržbou, čistotou a celkovou pohodou. Máme to tu moc rádi, jelikož dal koupališti tu pravou rodinnou atmosféru.
-         Vaše důvody, které udáváte pro ukončení smlouvy s panem Hasalou absolutně nechápeme. Porušování nájemní smlouvy tím, že by byl v kempu hluk, zápach nebo, že by dokonce nedodržoval řádnou údržbu svěřeného majetku. Naopak od provozování koupaliště panem Hasalou se zde plno věcí změnilo k lepšímu, a to především jejich pílí, úsilím a celkovým časem, který svěřenému majetku věnují. Kemp je krásný, čistý a vedený s láskou.
-         K dále uváděným důvodům, rozhodně jsme si nevšimli, že by znemožňoval vjezd občanům, kteří mají jediný přístup na svůj pozemek přes pronajaté prostory. Naopak kempujícím je nepříjemné, když tito občané nechávají trvale otevřenou bránu především z důvodu bezpečnosti jejích dětí.
PROTO PROSÍME A ŽÁDÁME. NECHTE NÁM NÁŠ KEMP A NAŠEHO PROVOZOVATELE. NENIČTE TO, CO TU MAJÍ VŠICHNI RÁDI A RÁDI SE SEM VRACÍ.
Autor Petice: Nikola Košková
Petiční výbor:             Nikola Košková
Libor Retych
Zastupovat petiční výbor při jednání se státními orgány je oprávněn: kterýkoliv člen petičního výboru (klauzule vyžadovaná §5, písm. 1 zák. č. 85/1990 Sb.)

Nikola Košková, Libor Retych    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Nikola Košková, Libor Retych, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.