Petice na podporu infrastrukturních projektů dálnice D49 Hulín - Fryšták – hranice ČR/SR a dálnice D55 Otrokovice-St.Město-Břeclav

Dle výkladu senátu a s odvoláními zákon o petičním právu z roku 1990 tedy z doby kdy internet ještě nebyl na světě, nejsou hlasy získané elektronicky právně platné. Proto prosíme všechny příznivce o podpis na podpisových arších, které naleznete zde

Příprava projektů D49 Hulín - Fryšták – hranice ČR/SR a D55 trvá více jak 15 let a je soustavně blokována několika ekologickými spolky, přičemž jejich aktivističtí představitelé, bez ohledu na navrhovaná enviromentální opatření zarputile usilují o zastavení jejich přípravy, čímž znemožňují tolik očekávanou a neustále slibovanou realizaci jednotlivých staveb. Vzhledem k tomu, že se doposud při legalizaci jednotlivých dálničních staveb, nepodařilo dostatečně silně vzít v úvahu také veřejné mínění a většinové názory občanů, dovolili jsme si iniciativně připravit petiční akci s cílem maximalizovat podporu projektu D49 a D55.

Celý text petice a podpisový arch si můžete stáhnout zde

Podporuji urychlit realizaci infrastrukturních projektů:

• dálnice D49 Hulín-Fryšták-Vizovice-hranice ČR/SR
  • dálnice D55 Otrokovice-St. Město-Břeclav

Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury z.s.    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury z.s. svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.