Petice proti činům organizace Děti Země ve věci obchvatu Frýdku-Místku

Podpisem této petice vyjadřujete nesouhlas s konáním organizace Děti Země v souvislosti se zrušením stavebního povolení obchvatu Frýdku-Místku na základě námitek Děti Země.

Petici podepisuji jako občan Frýdku-Místku, nebo kdokoliv koho se neudržitelná dopravní situace ve Frýdku-Místku týká.

Peticí vyjadřuji silný nesouhlas se zrušením stavebního povolení, i přes právní legitimnost rozhodnutí.

Přeji si co nejrychlejší dokončení stavby a zprovoznění obchvatu Frýdku-Místku, jelikož se mě průtahy městem z dob minulých dotýkají a obchvat, který vnímám jako obrovskou úlevu pro město nejen v otázce dopravní vytíženosti, ale i jako novou šanci pro spojení našich historicky dvou oddělených měst a vrácení veřejného prostoru lidem.

Nepřejeme si aby nám tuto šanci znovu a donekonečna odepírali lidé, z organizací, které s městem Frýdek-Místek nemají nic společného.

Vyjadřuji silné rozhořčení a lítost.

Ondřej Mrázek    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Ondřej Mrázek svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.