Přejmenování města Zlín na počest Karla Gotta a Waldemara Matušky na GottWaldov

My, občané České republiky, žádáme přejmenování městi Zlín na počest Karla Gotta a Waldemara Matušky na město s názvem "GottWaldov". Tuto změnu bychom rádi provedli vzhledem k mimořádným zásluhám a oblíbenosti Mistra Karla Gotta a jeho souputníka Waldemara Matušky, který je nejen největší hvězdou naší populární hudby, ale byl navíc velikým člověkem, který nikdy nikoho nechtěl zarmoutit a naopak přinášel našemu národu radost a potěšení po celá desetiletí.

Komu bude petice předána: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky

Podpis pod petici je nutné potvrdit v následně doručeném mailu.

ANO, vytrollíme europarlament - EU TROLL - Ištván Jeseter koordinátor kanceláře předsedy hnutí    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji ANO, vytrollíme europarlament - EU TROLL - Ištván Jeseter koordinátor kanceláře předsedy hnutí, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.