Otevření Mateřské školy ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy

My, níže podepsaní, žádáme otevření mateřské školy při Základní škole a mateřské škole Ostrov u Macochy současně se základní školou, tedy ode dne 25. května 2020. Zřizovatel ani vedení mateřské školy s námi, rodiči, nekomunikovali důvody pro tento nestandardní krok ponechat školku zavřenou. Mateřské školy v regionu dle našich informací otevírají souběžně se základními, nejsou nám známy ani žádné bezprostřední hrozby, které by znemožňovaly otevření. Promoření nemocí Covid-19 je dle dostupných statistik minimální a nedá se předvídat, jaký bude vývoj v dalších měsících. Místo uzavření školky bychom naopak uvítali i mimořádný prázdninový provoz, který by nám po neplánovaných tříměsíčních "prázdninách" aspoň částečně ulevil a ke kterému část školek přistupuje. Děkujeme za projednání petice.

MgA. Hynek Skoták    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji MgA. Hynek Skoták, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.