Odvolání Ing. Jitky Zikmundové, MBA z dozorčí rady ČKRF

Paní Ing. Jitka Zikmundová, MBA byla dlouhá léta místostarostkou Českého Krumlova. Této funkce se vzdala proto, poněvadž občané sepsali petici na její odvolání poté, co měla geniální nápad s otevírací dobou podniků v Českém Krumlově. Paní Zikmundová, dlouhodobě nebydlí v Českém Krumlově a ani zde nepracuje. Ve volbách do ZM 2018 nebyla zvolena a od občanů dostala stopku. Nominantkou na pozici členky dozorčí rady ČKRF byla nominována Ing. Barbora Šiftová, která nebyla radou města zvolena s odůvodněním, že není z Českého Krumlova. Proto žádáme radu města, aby Ing. Jitku Zikmundovou odvolala a na její místo navrhla erudovanou osobu z Českého Krumlova.

Vojtěch Němec, MBA, BBA    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Vojtěch Němec, MBA, BBA, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.