Nevyhazujte nám vrátný!

• My, níže podepsaní, nesouhlasíme s jednáním, postupem a postojem vedení SKM UJEP, které se rozhodlo provést organizační změny a odvolat s konečnou platností od 1.7.2017 všechny vrátné z kolejí K1/K2 a K3.

Vedení SKM UJEP nabídlo jako kompenzaci zaměstnancům nové pracovní místo na pozici uklízeč/ka, které ale neodpovídá jejich dosavadnímu platovému ohodnocení.

Proto požadujeme přehodnocení celé situace zejména z pohledu toho, jakým způsobem bylo toto oznámení o výpovědi z pracovního poměru vedeno. Dále požadujeme, aby současný ředitel SKM, Mgr. Tomáš Kraus, hledal a realizoval opatření vedoucí ke zlepšení výsledků hospodaření v jiných sektorech, spíše než vyhozením kvalifikovaných a zkušených pracovníků, kteří za koleje dýchají již několik let.

Kolejní rada UJEP v zastoupení ubytovaných na kolejích a společně za studenty participujících ve spolcích fungujících v prostorách kolejí, to jmenovitě jsou: Studentská unie UJEP, Otevřeno Ústí, Klíšovka, Živá literatura a Univerzitní křesťanské hnutí.

Kolejní rada UJEP    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Kolejní rada UJEP, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.