Nechte Novku hrát!

Honza Novák je kapitán týmu (a tak to vždy bude). Chce za Slavii hrát a my fanoušci to chceme také. Chceme svého kapitána. Chceme srdcaře, kterým Honza každopádně je! Je to stabilní hráč, zkušený a férový. Je to hráč hodný úcty a nezaslouží si to, co předvedlo vedení HC Slavia Praha! Novka byl u všech důležitých okamžiků tohoto týmu. U titulů, ale také přišel pomoci v okamžiku, kdy Slavia sestoupila. Celou dobu tluče jeho srdce pro Slávii, je stabilním pilířem a fanoušci ho milují! Stojíme za naším kapitánem a vyzýváme vedení HC Slavia Praha, aby si svůj omlazující plán dokázala u někoho jiného. Ne u hráče, který chce v našem týmu pokračovat!

Jana Kalinová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jana Kalinová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.