NECHCEME PŘIJÍT O PRÁZDNINY V SRPNU

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o podpis proti tomu, aby se šlo v srpnu do školy a nenahrazovala se škola v době, kdy mají pokračovat prázdniny. Nám, jako studentům nepřijde fér jít do škol v srpnu, když srpen je jeden z dvou měsíců, na které se nejen studenti těší celý rok. Červenec a srpen jsou pro nás odpočinkem od škol, spousta lidí chce také chodit na brigády a vydělávat si své kapesné. Jelikož nikdo nevěděl, že se momentálně jeden z největších světových problémů - Koronavirus takhle rozšíří, nepočítal nikdo s tím, že budeme doma místo školy. Nikdo si to také nevybral a neměl tu možnost. Studenti toto nemůžou brát jako tzv. Koronaprázdniny, když nemůžou být mezi kamarády, chodit brigádně pracovat a dělat to, na co jsme všichni zvyklí, díky karanténě nemůžeme nic a jako prázdniny se to opravdu brát nedá, protože se furt vzděláváme. Mnozí z nás chtějí do té školy a pevně věřím tomu, že výuka přes internet, která momentálně probíhá, je účinná stejně jako každodenní studium, mnoha škol píší písemky, studenti si dělají zápisy z hodiny na hodinu a učí se, každý jede podle učebního plánu a stejné osnovy. Žáci se snaží. Tudíž nikdo ze studentů nevidí důvod, abychom pokračovali v srpnu.

Kateřina Nováková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Kateřina Nováková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.