Nastala doba kamenná

Našim poslancům se dobře žije protože jejich tučná konta a moc jim dovoluje žít v cela jiném světě než lid který pod jejich bičem se zmítá v bolestných křečích.Nemocní senioři budou bydlet pod mosty,zdravotně postižení občané se naučí žebrat aby měli na základní zdravotní pomůcky a potřeby,drtivá většina lidí bude bez chrupu protože na zákroky nemají peníze,sebevrazi mají smůlu protože léčebny jsou plně obsazené.Co se týče důchodu,tak už vidím jak mladí lidé pracují aby se v důchodu měli lépe.Novorozenci s trochou štěstí to snad prežijí i bez nutných očkování které již zdravotní pojišťovny neplatí,zato výherní automaty se rozmnožují jako houby po dešti.Exekuce,loupeže,drogy,vraždy už jsou na denním pořádku a lékařské zákroky,operace už se stávají výhrou v loterii.Naše vláda nás má za bandu hňupů a také proto s námi tak jednají.Jsme ti nejlepší novodobí otroci v evropě.Tak co myslíte?Kolik let jím ještě dovolíme takhle s námi zacházet?KDY V SOBĚ NAJDEME JEŠTĚ TROCHU CTI A STATEČNOSTI?

Věra Stieglerová    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Věra Stieglerová, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.