Máme rádi vlky, ale ne ty Noční od Putina

My, níže podepsaní občané České republiky, souhlasíme s níže uvedeným prohlášením, a s předáním této petice českým ministrům zahraničí a vnitra:20190506_170349.jpgStejně jako v minulých letech chystají se na „spanilou jízdu“ v období oslav konce II. světové války členové nechvalně proslulého motorkářského gangu Noční vlci.

To jsou lidé, kteří zcela nepokrytě oslavují anexi Krymu Ruskou federací, podporují separatisty na východě Ukrajiny, a jezdí si po Česku se symboly zločinné komunistické ideologie (viz fotografie od Olšanských hřbitovů z roku 2019).

V roce 2014 pomáhali rozhánět proukrajinské demonstrace na Krymu, někteří se podle Chirurga (vůdce gangu Alexandr Zaldostanov) účastnili i bojů na Donbase na straně separatistů.

„Noční vlci představují obecný trend ruské vlády přenést aktivity, které normálně vykonávají tajné služby a obrana státu na nevládní organizace. Pod pečlivě budovanou fasádou rebelů se skrývá organizace sloužící státním zájmům.
Jejich aktivity zahrnují špionáž, šíření propagandy, agitace a provokace, bojové operace a násilí, včetně zastrašování a vraždění“ (zdroj: National Defence and the Canadien Armed Forces: Wolves of the Russian Spring’: An Examination of the Night Wolves as a Proxy for the Russian Government)

Tito lidé nejedou primárně uctít památku vojáků, kteří položili své životy v boji proti nacismu, ale jedou šířit putinovskou propagandu po zemích EU v rámci Gerasimovy doktríny. Vystupují otevřeně proti EU a NATO. V USA jsou na členy tohoto gangu uvaleny sankce již od roku 2014.

Žádáme o přijetí takových opatření, která zabrání propagaci zločinného komunistického režimu, a vstupu podobně nebezpečných osob na území České republiky.

Šárka Gabrielová, Jarek Jesenský
www.facebook.com/groups/komousi/

Jsme pro postavení komunistů mimo zákon    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Jsme pro postavení komunistů mimo zákon svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Tyto informace nebudeme veřejně zobrazovat online.