Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

R

#80 Re: Hadaščok - dva přístupy?

2013-01-11 12:11

#79: Oběť - Hadaščok - dva přístupy?

Dobrý den,

tzv. snahy o "čipování" zvířat a lidí a tím také o jejich kontrolu: to prosím pěkně nění žádná lokální záležitost, nýbrž globální a stále se zrychlující trend na celém světě, který hrozí přerůst v opravdovou monstrózitu, pokud se občané nezačnou slušně ozývat, organizovat a bránit se.

Jen bych poprosil, aby se z tohoto fóra nestalo odkladiště klepů a drbů, nýbrž konkrétních informací nejlépe podložených odkazy k věci, kterou zde všichni řešíme a zastáváme. Obvyklou strategií, jak se totiž pokusit narušit vznikající "hnutí" zpravidla běžně bývá rozdrcení integrity jeho zakladatelů a osobní útoky, které se budou snažit odklonit veřejnost od tématu, zastrašit ideové inspirátory a tahouny hnutí. Naštěstí lidé již takové praktiky znají. Faktem je: vyhláška o "čipování" psů v Ostravě existuje, platí a hrozí tvrdě dopadnout na všechny občany Ostravy, kteří chovají zvířata. O tomto je tato Petice. O tom je toto fórum. Děkuji za pochopení a přeji hodně zdaru! :) God Bless! :)

 

Odpovědi

Dedahad

#87 Re: Re: Hadaščok - dva přístupy?

2013-01-12 10:53:38

#80: R - Re: Hadaščok - dva přístupy?

 

PODĚKOVÁNÍ - 300 podpisů už je za námi a jedeme dál !

Dámy a pánové , dovoluji si tímto poděkovat všem příznivcům , kteří připojili podpis pod naší peticí ! Diskutuje tu více občanů a nejsou to jen příznivci petice i Jsem smířen s pomluvami či jinými údery pod pás a to jde "jen" o naše pejsky . Dovoluji si tímto požádat aktivní a hlavně ochotné a schopně příznivce o další aktivní přístup . Jako spoluautor petice chci vědět , kdo je ochotný se podílet i na případném jednání s autory sporné "čipovací" vyhlášky č.9 / 2012 ( R ? ). I když už páni konšelé byli k jednání vyzváni , zatím se i námi zvolení zástupci ani neozvali . Dnes už více než 300 podpisů je pro ně asi málo , zdá se , že někteří konšelé znají a potřebují občany jen do voleb . Byl bych velmi rád , kdybych se snad mýlil . Dovoluji si připomenout , že i vláda ČR nedávno ustoupila ve dvou velice závažných bodech svého programu a že z původně povinné účasti v II.pilíři penzijní reformy a z povinných t.zv. sKARET jsou záležitosti pro občany DOBROVOLNÉ ! Pokud by stejně dopadla i vyhláška č.9/2012 , já osobně bych byl spokojený ! Pochopitelně bych rád znal i názory či návrhy ostatních příznivců . Ještě jednou díky všem příznivcům , které prosím o další aktivní přístup v získáváni dalších občanů a sympatizantů a to nejen v Ostravě , nejen ve svých rodinách , nejen mezi svými přáteli a spolupracovníky.

Hezký víkend i další dny vám přeje Dedahad- ...