Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Hardluckman

#130 Jiný pohled

2012-11-11 22:50

Problém je v tom, že lidi mají krátkou paměť...Aspoň se ukázalo, že ten postoj, že nepůjdu nikoho volit, horší to být nemůže ,úplně neplatí, jen ať komunisté předvedou, co dovedou, vždyť spousta lidí říká, že za komunistů to nebylo tak špatný, možná lepší než dnes, tak ať se předvedou. Komunisté byli legitimně zvolení do krajského zastupitelstva a najednou zděšení, jak volby dopadly, nezlobte se, ale lidi byli líní zvednout svůj zadek a vhodit nekomunistický hlas a toto je výsledek. Lidé jim dali v krajských volbách mandát (KSČM byla druhá), tak je logické, že povedou nějaký rezort a podle mě už není rozdíl v tom jaký rezort...Nejsem obyvatel Jihočeského kraje a jsem pravicový volič, ale z výše uvedených důvodů petici podepisovat nebudu a to i přes to, že mne výsledke krajských voleb v Jihočeském kraji a v dalších krajích děsí a jsem s ním nespokojený.

Odpovědi

Stan

#131 Re: Jiný pohled

2012-11-11 22:59:18

#130: Hardluckman - Jiný pohled : volila jsem pravici, nechci ani socdem ani komunisty. Musím ztrpět tuto koalici a vládu Zimoly a spol. Věřte mi, že to byly 4 roky arogance moci a lži. Mám právo se vyjádřit k pokračování tohoto marasmu. Nechci komunistku v čele, byla tam piškvorkářka Krejsová /mimochodem bývalá komunistka/, která nasekala takových bot, že i její strana se jí ráda zbavila. Baborová je něco podobného. Snad by se našel někdo lepší, a proč nemají mít v radě svého zástupce i pravicové strany. Co to je za takový způsob vládnutí? Bylo těsně po volbách a už se vědělo, že Baborová dostane školství, tak jakápak pracná dohoda.

 

Martin Rosocha
Autor této petice

#132 Re: Jiný pohled

2012-11-11 23:00:34

#130: Hardluckman - Jiný pohled

Vážený pane,

díky za reakci, myslím, že nejlepší odpovědí je reakce pana  starosty Bayera, #126
S pozdravem, M. Rosocha


Nepřihlášený uživatel

#133 Re: Jiný pohled

2012-11-11 23:08:32

#130: Hardluckman - Jiný pohled

"Jen ať se komunisté předvedou ..."

 

Něco podobného si Němci řekli v roce 1933 po nástupu Hitlera a Češi a Slováci v roce 1946, když KSČ drtivě vyhrála volby. No a pak se tedy obojí předvedli.