PETICE PROTI NESPRAVEDLIVÉMU ZRUŠENÍ PŘÍSPĚVKU INVALIDŮM

Quoted post

Requiem13

#7 I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici

2012-09-30 19:31

Žiji z malého invalidního důchodu. Na sociální síti jsem nebyl div ukamenován přívrženci komunismu. Nazvali mě náckem a anarchistou, hnusným kapitalistou, apod.. Dnes jsem založil tuto petici:
Zde je text celé mé petice. Klikněte sem a prosím podepište, děkuji.
http://www.petice24.com/petice_za_zakaz_a_propagaci_komunismu_stop_extremni_levici
Opravdu jsem vlastizrádce a buržoust jenom proto, že nežiji na dluh ? Ti co nepodepíší jen potvrdí fakt, že prvky demokracie zde nemají žádnou váhu ! KSČM (KSČ) měla být dávno odstraněna z vlády v r. 1989. Opravdu chcete zpět totalitu ?

Odpovědi

Halba

#217 Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici

2013-06-05 16:45:03

lilie65

#221 Re: I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici

2013-06-05 19:34:59

#7: Requiem13 - I já jsem invalida a lid to nezajímá ! Podpořte prosím mou petici

Raději zpět totalitu než lidí bez zkrupulí  .jsem více jak čtyři roky bez práce a to sice nejsem invalida možná bych aspoň měla možnost práce jelikož dnešní firmy zaměstnávají jak jsem zjistila invalidy a důchodce  nemusí jim tolik platit a ještě dostanou hodně peněz za zaměstnání takového člověka  od státu já nedostávám nic a přesto bych dítěti nikdy neodmítla pomoc ,nejsem pro žádnou politickou stranu tak že to není politický tah jsem matka která má dvě děti a kdyby se dostali do takové situace a potřebovali takovou pomoc a já ji nemohla zajistit byla bych moc ráda kdyby se našel někdo kdo by pomohl a já bych pomoc mohla nějak oplatit.