Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Havel Zd.

#2844 Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-07 11:50

#23: zorro - Re: absolutní nenávist komunismu !! 

 Je mi opravdu zle, když čtu komentáře a články od podobných spoluobčanů. Milý „zorro“, pokud ho choval Reinhard Heydrich, pak to byl zastupující říšský protektor, německy prosím Reichsführer. Pokud jej choval nějaký reisfurer Heidrych, prosím o poučení, o koho se mělo jednat. A ať Václava Havla choval kdokoli, nepodepsalo se to minimálně na tom, že pro to, abyste se nyní mohl vyjadřovat jako naprosto tupé hovado, udělal více, než kdokoli jiný v posledních 50 letech. Souhlasím, že se po něm letiště jmenovat nemusí, ale patřičnou úctu si zaslouží. Když pro nic jiného, tak minimálně kvůli faktu, že na rozdíl od "internetové komentátorské" většiny, která se po jeho smrti jala komentovat a hodnotit jeho život, se uměl textem vyjádřit. A většinou bez chyb.

Bože, čím byste si všichni kompenzovali svoji omezenost, nebýt obdobných internetových diskuzí? Je mi z toho opravdu smutno a čím dál tím víc souhlasím s názorem, že v Čechách je největší koncentrace závistivců a sviní na kilometr čtverečný. Ke všemu ještě vždy ochotných svoji imbecilitu vystavit na odiv Světu. Když už o něčem píšu, tak o tom koukám něco vědět. Pravda ale je, že pak byste se taky mohli dostat do situace, kdy byste věděli, že nic nevíte a raději drželi jazyk za zuby a snažili se co nejvíc dovzdělat. A tak, milí diskutéři, nezapomínejte na jednu podstatnou věc. To, že jste si někde něco přečetli na internetu, nemusí nutně znamenat, že to je PRAVDA. Třeba jen nějaký obdobný omezenec, který umí na rozdíl od vás psát a vytvořit web nebo aspoň blog, měl víc času hodit svoje choré myšlenky, či spíše smyšlenky, do občas i uceleného textu a umístil je na odiv okolí. Takže nezapomínejme na staré dobré „Důvěřuj, ale prověřuj“ a že nelze věřit všemu, co vidíme a čteme. V době Internetu je to sice o to těžší, ale nebuďme líná verbež, milí Češi!

Zdeněk Havel

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2868 Re: Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!

2012-01-07 18:05:45

#2844: Havel Zd. - Re: Re: absolutní nenávist komunismu !! 

 Vážený pane Havel.

Jsem velice rád, že jste mě poučil, otevřel mi oči a ukázal správnou cestu. Až doteď jsem si neuvědomoval, že jsem tupé a omezené hovado, jak jste mě tady coby občana, který vnímá osobnost V.H. jako kontroverzní, nazval...Ale-bože...jako by mi to něco připomínalo z minulých časů...Také jsem tehdy jako reakci na svůj kritický názor na něco (tehdy) nedotknutelného slýchával podobná napomenutí, jaká teď rozdáváte Vy. Ale poněkud Vás musím zklamat. Právě proto, že jsem o V.H. věděl poměrně dost (z dob, kdy ještě internet nikdo neznal), tvrdím tady směle s klidným svědomím i Vám, že to žádný velezáslužný velikán rozhodně nebyl. Když jsme ho tady v roce 1988 tahali totálně ožralého z náhonu v Okrouhlici (tedy ne já osobně, aby mi tady někdo dodatečně nespílal),utopil by se tu jako kotě. A to by ani nestihl vejít do historie. Mimochodem, zkuste si i Vy dát do objektivních souvislostí  historická fakta a možná se přikloníte k mému názoru, že bez osvícenosti skutečného velikána své doby - Gorbačova - by veškeré snažení o rozvrat  systému přišlo vniveč, a to nejenom u nás. A co se týče Vašeho způsobu vyjadřování, promiňte mi, nic moc...

Zdravím Vás a přiji Vám úspěšný nový rok 2012.

Petr M.