Petice Za zrušení Senátu ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2011-12-14 15:17

jen se podivejte na ty přiživniky ny společnosti-pithardy,potom ten s těma vakama pod očima co chce být prezidentem,a jiní, to jsou vyžírky a škodí česku a ani tí co přímo neškodí nejsou k ničemu-štěch, co udělal pro lidi jako odborař a co nyní k hovnu jsou všichní.

Odpovědi

čan Jan

#20 Re:

2019-10-13 15:01:29

 

Zeman prý chce zlikvidovat Českou televizi????????????????????? PROČ ZEMAN????

ČESKÝ NÁROD tj:98% OBYVATEL POŽADUJE ZRUŠENÍ POPLATKU PRO ČT24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A TO UPLNĚ STAČÍ: AT ČT SI MUŽE PŘIBRAT TŘEBA 10 REDAKTORU JAKO JE "MORAVEC" A JEMU PODOBNÍ-  AT SI BEZ POPLATKU OD ČESKÉHO NÁRODA "VYTRUBUJOU CO CHTĚJÍ,ALE  ZA SVOJE PENÍZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1: -  

 

čan Jan

#27 Re: ZRUŠENÍM SENÁTU ČESKÝ STÁT ZBOHATNE

2020-06-07 20:19:25

#1: - Pithart????? TEN BLB?????? TEN NA CO ŠÁHNUL HNEDKA TO CHCÍPLO!!!
Pitharta, než je mainstreamovými médii lidem vnucován. V jeho vystupování jsem vždy pociťoval určitou faleš a neupřímnost. Když mě před jmenováním přijal, tak tvrdil, že mě bude velice podporovat a že vnímá to, jak důležitý sektor budu řídit. Opak byl pravdou. Po půl roce mě odvolal krátce poté, co jsem v rekordním čase dotáhl do úspěšného stadia privatizaci mladoboleslavské automobilky Škoda, které hrozil krach, a samotné ministerstvo zrušil. Jeho přístup na mě působil jako přetvářka, vysoce kontroverzní přístup v hodnocení osob, činů i událostí současných i minulých, povýšenectví. Zatímco u Petra Pitharta jsem vnímal neupřímný postoj, u Miloše Zemana to bylo jiné. Ten si nebral servítky, nepracoval v rukavičkách, to je všeobecně známo z jeho povahy, ale člověk naprosto jasně věděl, co si myslí. Byl věcný, dokázal zvýšit hlas, ale člověk to bral, věděl, že to tak cítí, že to tak vnímá a hodnotí názor či postoj ministra, kdežto u Petra Pitharta jsem nikdy nevěděl, na čem jsem. Nikdy jsem z toho neměl dobrý pocit, na jednání této vlády jsem nechodil s příjemnými pocity.