MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vepřoidi, táhněte na východ !!!!!!

#149302 Vepřoidi podporují rusko-čínské krvavé tyranie a bolševicko-nacistické teroristy po celém světě!!!

2019-07-17 12:18

Vepřoidi : nejhorší vlastností vepřoidů pseudočecháčků je naprostá a úlisná podlézavost mocným říším, kolaborace, zbabělost, prasecká konzumní nenažranost a je to jedno jestli v minulosti se čecháčko-vepřoidi plazili k nohám orlice velkoněmecké říše či poté po bolševickém tébichu posetém rudými hvězdami k nohám ožralého ruského medvěda a nyní nakonec se plazí toto vepřoidní hloupé stádo na čele s ovarovičem a smečkou kikin, okradmůr a agrostvůr po dlouhém rudém koberci k trůnu a nohám nového světovládného otřesného dračího císaře v říši středu. Hanba takovému hnusnému kolaborantskému stádu hloupých prasat !!!

Odpovědi

Bořivoj Pauk

#149307 hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným Ovarem.

2019-07-17 12:36:44

#149302: Vepřoidi, táhněte na východ !!!!!! - Vepřoidi podporují rusko-čínské krvavé tyranie a bolševicko-nacistické teroristy po celém světě!!! 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratý čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.