OBČANSKÁ LIDOVÁ STRANA DEMOKRATICKÁ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3

2011-10-13 13:13

Čistá myšlenka. A ač se zdá, že program OLD je lehce idealistický a působí povrchním dojmem, nemusí tomu tak být. Podaří-li se získat silnou podporu široké veřejnosti, je plný předpoklad jej dotáhnout téměř k dokonalosti. Nakonec myšlenka, že víc hlav více ví, byla již zmíněna. Velice rád se budu na prosazování této myšlenky podílet, přinejmenším již nyní jsem veliký fanda tohoto projektu.

Dovolím si ještě jednu poznámku. Je nezpochybnitelné, že úspěch každého projektu je závislý, ať již přímo či nepřímo, na finančních prostředcích. Ale vzhledem k tomu, jaká je v naší zemi nezdravá právní situace, v době kdy mají zelenou podvodníci a tuneláři, což vidím jako zcela jasný záměr k realizaci uchvácení a udržení moci stávající vládní garnitury (bez ohledu na stranickou příslušnost) prostřednictvím korupčního prostředí, jímž je prolezlá každá sféra našeho veřejného života, se mi zdá dost nešťastné zveřejnění účtu, na který se mají posílat (byť zcela dobrovolně) finanční prostředky. To samo o sobě navozuje pocit nedůvěry. Myslím, že by bylo vhodnější řádně zaregistrovat vznikající uskupení a stanovit přesná pravidla hospodaření tohoto subjektu. Vzhledem ke zdravému jádru zamýšleného projektu by to neměl být problém.

V žádném případě se nechci stavět do pozice nějakého "radílka", ale jako člověk, kterého tento projekt oslovil bych byl rád, aby dopadl na úrodnou půdu, a neztratil tak potenciální příznivce, kteří jsou současnou situací ve společnosti, mírně řečeno, znechuceni.


Ing.Jozef Németh, Podsedice

Odpovědi

Jan Čech

#4 Re:

2011-10-13 16:13:29

#3: - Máte pravdu pane Némethe, proto jsem č. účtu odstranil. Zveřejnil jsem ho opravdu jen proto, abych dokázal získat finance, které jsou důležité. Ani v nejmenším jsem nepřemýšlel nad tím, že se chci obohatit. Děkuji Vám za radu. Jan Čech