za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#152 Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-17 08:38

#151: Karel - Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam 

Nejhorší je,že je to čím dál tím horší. Smrad se šíří nejen vzduchem, ale i kanalizáci se dostává do obytných prostor. 

Odpovědi

Kája

#153 Re: Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-31 04:06:50

#152: - Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam 

Je to tak. Ale jak jste si mohli všimnout na videozáznamu, pak starosta Mach - spolumajitel Vaku, nebo jak to tam maj v té firmě, která má na nymbursku supermožnosti fungování, protože její majitel je středočeským hejtmanem, bývalým starostou Nymburka, který dodnes určuje vedení města, co a jak bude dělat. Tak tento pan Mach říkal, že ví, jak na ten smrad z kanalizice. Říkal, že ví. To ale vlastně nic neřekl. Zas.anej politik, Peterovec. Byl by sám proti sobě, kdyby šel proti Azosu - Peterovi. Nemůže jít přeci proti svému chlebodárci ( v tomto případě masodárci ). A že to občas teda hodně smrdí. Pro mě už to není jen o smradu. Teď už mě vždy pálí oči, na sliznicích. Štve mě to. Včera jsem měl problém přejít parkoviště u Kauflandu. No oni tam byli taky ty rumunský cikáni z Azosu (zas na sebe řvali - oni to jinak neumí), to ten smrad na parkovišti, v Kauflandu ještě umocňuje.